Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
@M_Vladim píše: Více
Tak já měla mezeru 20 let… Začala jsem si znovu užívat ve 46…a nic tak zásadního se nestalo
A od 15- 25 se to ani nedá považovat za mezeru, to spousta lidi ještě nemusí mít žádnou zkušenost
@Venetia píše: Více
Ježiš zas? Hypogonadie, tedy ve výsledku ta nízká hladina testosteronu nema vliv jen na sex - jak fyzickou kondicí, vývoj, aktuální apetenci (libido), ale i třeba na to, jak protistraně voníte (feromony).
Má vliv na bystrost myšlení, únavnost, dokonce i na logiku, aktuální svalovou sílu i zachování svalové hmoty. Tím pádem třeba i na zrak (zaostření i zaclonění zabezpečují svaly), napětí cévní stěny i výkon srdce.
Hashimoto je autoimunitní onemocnění, kdy imunitní systém napadne vlastní štítnou žlázu. Jakýkoliv větší zánět v těle znamená únavu. A tohle je chronický zánět, který se v podstatě nedá zastavit. Pokles hormonů štítné žlázy má také vliv na spoustu dalších věcí. M. j. třeba na rychlost metabolismu (ukládání tuků) nebo psychckou kondici - mě na to přišli proto, že jsem měl panické ataky. Teď beru 200 mikrogramů Euthyroxu denně, na kardiologii, když mě chystali k operaci, pochybovali, že se taková síla prášků vyrábí…a ono jo.
P. S. klidně vám vyfotím ten Euthyrox i Testavan, že to vážně beru.
Never give up! ![]()
Edit: TRT je testosterone replacement therapy, čili substituce testosteronu.
Příspěvek upraven 04.04.26 v 18:46
@Adull píše: Více
To si nemyslím. Myslim ze postupně klesá sociální interakce mezi mladými na úkor siti a uspěchané doby, cimz logicky bude klesat i počet sexuálních zkusenosti, znamosti ci vztahu
@Adull píše: Více
Už tu o mně raději nic nepíš, nebo si to tu o kosení přečte manželka a zas budu mít doma Mráz z Kremlu!
![]()
To jsou trable
Já jsem unavená asi odjakživa, takže to ani nesleduju
Dokud mne něco nesejme
Hele a ty to máš nějak dědiny, tolik problémů?
Kolem ty sede už má každý asi něco, ale u tebe to je nějak moc
@Lorre píše: Více
Souhlas. Myslím, že věkový rozsah bude +- stejný, ale četnost fyzické interakce tváří v tvář klesá.
Jo, takže i dost pod těch 15, virtuálně možná i hodně - nebijte mě, viz ta Masarykova univerzita i media - ale početně i dost těch co do 25 fyzicky nic.
Příspěvek upraven 04.04.26 v 18:32
Tak to bys musel být věrný z lásky, ne z nedostatku příležitostí… To se nepočítá
@Venetia píše: Více
Příspěvek upraven 04.04.26 v 18:42