Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30680
5.4.26 13:18
@Arturie píše: Více

Jdou dva blázni po pousti a jeden sebou nese dveře od auta. Druhý se ho pta: Proc sebou táhnes ty dveře od auta? Prvni: kdyby mi bylo vedro tak si otevřu okenko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
5.4.26 14:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
5.4.26 14:46
@Arturie píše: Více
Štěstí. cz to bylo, a tip na ni jsem tenkrát dostala tady na eM.
Pamatuju si to, protože jsem v životě na jiné nebyla.
Podle mě je na seznamce potřeba chytit ten první boom, dokud je člověk „nová holka ve třídě“, „horké zboží“ a vrhnou se na něj všichni.
Takže v té době jsem se fakt poctivě každej večer věnovala třídění, odepisování a vyřazování.
V dalších týdnech už jde zájem trochu dolů, proto jsem měla naplánovaný max půl roku seznamkování, ideálně dva měsíce.
A do těch dvou měsíců jsem to tenkrát akorát stihla.
I když - kdyby nebyl covid, možná by to bylo o dost rychlejší, Myšák byl v tom prvním náporu, psali jsme si hned od toho prvního týdne.
Přesně nevím, byl jeden z davu. :nevim:

Jinak - na té samé seznamce jsem byla čistě ze studijních důvodu cca půl roku předtím, na základě jedné diskuse tady, kdy se řešilo, že ženská po páďu má minimální šanci na seznámení, strhla se přesně ta samá smršť a do týdne jsem si tam vyďobla bezkonkurenčně nejlepšího KSV mého života, kdyby ho nebrala záda a přijel aspoň jednou za 14 dnů, podruhé bych na tu seznamku vůbec nešla. :oops: :oops:

Takže k názorům, že je seznamka plná tragédů a nedá se tam vybrat, se nepřipojím.
Já tam chodila pro „źenichy“ jak na eshop. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
5.4.26 14:47
@jege píše: Více

Jojojo, to je ona. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
5.4.26 15:23
@sirikit píše: Více

Na Stesti jsem taky, byt tam uz nechodim, ale sveho casu, jsem prave ze Stesti mela asi tak 12 schuzek s ruznymi muzi…a jo, nebyli to zadnu tragedi, vesmes i pohledni a na urovni. zadni zoufalci…takze jo, na tehle seznamce se asi vybrat da… Pokud to ovsem clovek nema s laskou jako ja, ze se musi zamilovat minimalne az po usi ( Helmut ), nebo se mu alespon musi pri pohledu na dotycneho srolovat kalhotky az na zem ( Andy )… :nevim: :jazyk: :mrgreen: A to jsem tam bohuzel nenasla. Ale jinak, myslim, ze je to jedna z tech slusnejsich solidnejsich seznamek…ja jsem ale proste narocna na lasku, i na chemii. Nejaky, ze je nekdo slusnej a celkem pohlednej, takovych je milion a neni to nic, co by me ohromilo, nebo primelo k tomu, abych s nim sla do neceho vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
5.4.26 16:20
@Luxusnixicht píše: Více

Jo, vy romantici si těmi svými požadavky na „země se zatřásla“ a „jako by do mě udeřil blesk“ akorát komplikujete život.
Taky se mi to samozřejmě několikrát stalo, takovýto „na první pohled, och!“, ale pokaždý to byla akorát životní komplikace. :roll: Ženatej, zdaleka, čerstvě narozený mimino, nechtěl mě tak moc, jak jsem chtěla já jeho… prostě past vedle pasti. :roll:

Naštěstí s věkem se u mě dále posílil můj vrozený pragmatismus, a šla jsem fakt vyloženě po naplnění svých potřeb: slušnej, celkem pohlednej, máme si co říct, vzájemně se bavíme, potentní, akční, nemá pověstné „mouchy v zádeli“ - to srry jako, ale kdo dejme tomu po pětatřicítce, čtyřicítce tře bídu s nouzí, imponovat mi nebude, to ať se na mě nikdo nezlobí. :nevim: :roll: Ochota dělit se o zdroje: jsem stará, nefeministická škola, bez potřeby dokazovat komukoli na potkání, že jsem schopna si vydělat na pressko s mlíkem a jemně perlivou vodu. 8)
Právně volný, okruh max 70 km, cokoli dál je strašně nepraktické.

Podle těchto základních screeningových požadavků jsem třídila a ty, co nepropadli sítem, jsem posouvala do dalších kol: „musí se s ním dobře psát“, „musí to cinknout při osobním setkání“, „musíme si sednout v posteli.“

Na zamilování jsem si i při fungující chemii dávala zatracený pozor, to celej proces akorát zkomplikuje a máš tendenci omlouvat i věci, u kterých bys u chlapa, ze kterého se ti nerolují kalhotky, zapištěla a zdrhla.
Takže u Myšáka jsem byla ze začátku jen velmi zaujata, zajímal mě a chtěla jsem s ním být co nejvíc, abych ho teda mohla řádně prozkoumat, něčím ně strašně táhl, něčím maximálně rozčiloval, všecky ostatní potenciály jsem skrečla, abych se na něj mohla soustředit a pořád jsem byla připravená zdrhnout, kdykoli by se u něj projevila pro mě neskousnutelná vlastnost. On mi to pravda nezjednodušoval, jeho „love bombing“ byl od první schůzky ohromující. 8o
Ale, jak se později ukázalo, není to projevem manipulátorství, nebo tak něčeho.
Je prostě úspěšný chlap s tahem na branku v podnikání i v koníčku (když toho papoucha za 400 000,– pár chce, můžeš se spolehnout, že ho dříve nebo později sežene a koupí) a tenkrát se zkrátka rozhodnul, že chce mě. :nevim:

No, a já se zhruba půl roku dobře bavila, a pak z ničeho nic zjistila, že toho chlapa strašně moc miluju a stýská se mi po něm hned od prvního večera, když odjedu na pár dnů do svýho. :? :zed:

Zní to neromanticky, ale výsledek je podle mě o hodně uspokojivější, než kdybych se zblázňovala na první dobrou výhradně jen do chlapů, kteří mi voní už od branky a prahnu po nich bez ohledu na vzdálenost trvalých bydlišť, manželky a závazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30680
5.4.26 16:22

Ja jsem teda na stesti nikdy nedostal ani jednu odpoved :mrgreen:. Bud jsem tak osklivy, nebo tam jsou samé vygenerovane AI zeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
5.4.26 17:00
@Lorre píše: Více

Ani ode mě? 8o :hug: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30680
5.4.26 17:06

Ty bys mou zprávu smazala aniž by sis ji přečetla  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
5.4.26 17:19

Tak ty jsi asi hledala chlapa do vztahu…tam jsou pak ty požadavky jiné… člověk na to jde víc rozumem. Já vztah nutně nepotřebuju..hledala jsem spíš Helmuta 2, který by byl blíž… jenže pochopitelně to bylo nesplnitelné…Helmut 2 nebyl nalezen :D A tím, že vztah nehledám a nejsem ani vysloveně párový člověk, nemám motivaci randit, bez té chemie a bez těch silných emocí..to je takovej můj hnací motor. A vlastně po schůzkách se všemi muži, krom Andyho, se kterými jsem měla rande, jsem následně došla k tomu, že těch pár hodin, jsem mohla strávit úplně jinak a smysluplněji…:oops: :lol: :jazyk: Nuda a nuda…v tomhle jsem jako Helmut, který prohlásil, že mu většina žen leze rychle na nervy :lol: A je raději sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14583
5.4.26 17:19
@Lorre píše: Více

Já tam žádné zprávy nemazala :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
5.4.26 18:18

Já jsem popravdě o „vážném“, exkluzívním vztahu ani neuvažovala - realisticky jsem si říkala, že už je mi moc, hledám plus mínus vrstevníka, a ta pravděpodobnost, že by do sebe zapadly všechny okolnosti, je minimální.
Navíc jsem tou dobou - dva roky po rozvodu - pořád ještě měla doma ex jako podnájemníka, a to by byla pro nějaké budování echt gold vztahu s někým jiným taky celkem komplikace.
Takže jsem hledala někoho pro pěkné chvíle, samozřejmě sexík, tu a tam večeře, výlet, kultura, prodloužený víkend, v nejlepším případě i jednou dvakrát do roka společná dovča.
K tomu bych se zamilovat nepotřebovala, stačily by mi vzájemné sympatie a přitažlivost.
Rozumíš, umím být sama a jsem ráda sama, ale viz výš aktivity přece jen radši provozuju s nějakým sympatickým pánem, a v té době mi to moje mužstvo haprovalo. :roll:
S exmilencem jsem se rozešla pro politováníhodnou připosr@nost, KSV byl sice v pohodě, ale vzhledem k věku (o pár let starší, než já) už to měl s erekcí poslabší a ostatně beztak ho měl malýho, tak erotiku doháněl BDSM, což je fajn jako zpestření, ale jako hlavní a jediný bod programu mě to nebavilo :roll:, a Polda byl ženatej, takže nemohl, kdykoli jsem si vzpomněla, a hlavně ho v té době fest brala záda. :zed: :zed:
Nechci být neempatická, ale když se mi milenec po koitu opře dlaněmi o zeď ložnice a bolestně heká, nepřijde mi to sexy. :cert:
Chtělo to prostě doplnit stavy, nábor, jako každej jinej. :mrgreen:

Myšák splňoval všecky body z wish listu, akorát do mojí představy „občasné zpestření, když oba budeme mít čas a náladu“ mi se vší rozhodností hned ze startu hodil vidle. :roll:
Tak jsem si řekla, že tomu dám čas a uvidí se, několik let jsem tak nějak pendlovala, a najednou koukám, že jsem sem nastěhovaná. 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
5.4.26 18:22

Ty a BDSM? Pamatuju si, jak jsi mi psala, ze jeden milenec po tobě chtěl rimming.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75740
5.4.26 18:25
@Klopotkova píše: Více

Jo? To si nepamatuju, ale tak byli jsme mladí, dělalo se ledacos. 8)
Ale zrovna tohleto, takříkajíc, není můj šálek čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30680
5.4.26 18:29

Tak bys ji ignorovala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...