Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Mám tam nějakou faktickou nepřesnost?
![]()
Na Vladimovè místě s mnoha díky využiju Klopčinu velkorysou nabídku a děkuju nahoru i dolů za štěstí, jaké mě potkalo.
Protože Klopotková je přesně ten opravdový přítel, co o Vláďovi všecko ví, a přesto ho má pořád stejně rád.
![]()
@sirikit píše: Více
Já to mám ale setsakramenstsky těžký, když můj okruh je max. 7 km.
![]()
Love bombing? Takže přece jenom zlatá kreditka na prvním rande a neomezená CSS karta?
![]()
Hele, a není love bombing hned na začátku příznak narcise?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
My jsme vzdycky byli jako bratři. Další tyden u neho mam zase kurz balení zen ![]()
@jege píše: Více
Asi jono
, jakmile došlo na výměnu fotek, málokterá se jeste ozvala
@sirikit píše: Více
Ježíš, Ty jsi rozverná… panička, a já bych se Tě před pár lety styděl chytit za ruku.
![]()
Nee, dyť jsem to sem psala! ![]()
Na prvním rande otep větviček kroucené vrby, která se mi sotva vešla do kufru auta (zmínila jsem se, že bych si přála pár proutků do vázy na velikonoční výzdobu), pak pozvání na vlastnoručně uvařenou večeři (covid, hospody zavřený), denně kolem páďa smsek, schválně jsem to tenkrát počítala, pořád mě obdarovával nějakými šmuky, zhruba po třech týdnech mi koupil elektrokolo (!), nějak ve stejné době jsem dostala klíč od baráku - kdyby byl pryč, ať prej na něj nečekám jak nechtěná teta z Moravy, asi za 3 měsíce tu CCSku, pravda limitku na 15000 měsíčně, páč nemohl vydejchat, že k němu jezdím přes celej okres za svoje a taky tak nějak to léto mi začal každý měsíc dávat „výživné“, muehehe, protože jsem cestou sem celkem často koupila jídlo do ledničky, což se mu sice líbilo, ale zas měl trauma z toho, abych na něj proboha nedoplácela.
![]()
Blázínek je to.
Jestli k tomu i narcis těžko říct, ale žije se s ním dobře. ![]()
Když teda nedává odsadky do petek a kelímků od jogurtů, to bych ho zabila!
![]()
@Lorre píše: Více
Taky jsem to o tom narcisovi cetla
Ale zase Andy je u me jasnej narcis a lovebombing zadny nebyl
Spis anti - love bombing ![]()
@Adull píše: Více
Ta umírá poslední.
Ale osobně jsem radši překvapována příjemně, než abych se průběžně tejrala zoufalstvím, že se mé vysoko nadstřelené sny ne a ne splnit.