Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: VíceŽe jo?
@Venetia píše: VíceKozorozi (kozoroh horský) jsou v oblasti Triglavského národního parku a kolem nejvyšší hory Triglav (2 864 m n. m.) v Julských Alpách běžným, i když plachým úkazem. Často se vyskytují v kamenitých polohách pod vrcholy, například kolem Pogačnikova domu nebo na strmých svazích. Jsou symbolem divoké přírody tohoto jediného slovinského národního parku.
Myslím, že Vladimovi brzo pošlu fakturu za překladatelské služby!
![]()
Příspěvek upraven 05.04.26 v 23:48
@Adull píše: Více
Prd3l Světa, ale chlapy tu naštěstí máme ještě nezdegenerovaný. ![]()
Vidět @Arturie mého vymacešeného synka (36), okamžitě se jí znovunahodí hormon a chlapečka nám bez váhání zprzní. ![]()
K sežrání bez chleba! ![]()
@tess50 píše: Více
Dobrý, já s ním budu během týdne řešit něco pracovně, tak se zeptám, jestli můžu za drobný zprostředkovací poplatek (od obou zúčastněných stran) prodávat jeho telefonní číslo. ![]()
@tess50 píše: Více
Nechceš nám něco říct??
![]()
Kam jste s manželkou zahrabaly Tessáka?
![]()
Když jsme u těch vzdáleností…
Teď koukám na ZOOM a jde tam pořad o GHAN, což je takový australský Orient express. Mají tam i kousek retro železnice. Jmenuje se podle průsmyku Pichi Richi…(piči riči).
![]()
@Lorre píše: Více
A co mám zapírat? Že bych odmítl sex s takovou kočkou, jako je LX? To jsem nikdy netvrdil, a pokud jsi jí někdy viděl, tak asi uznáš, že to by udělal málokterý chlap, kdyby k tomu neměl nějaký závažný důvod.
To ovšem ale neznamená, že bych musel být žhavý do toho jí nějak uhánět, tím spíše, že bydlí někde v Tramtárií a má Helmuty. Prostě milá holka Zagorová…
![]()
@sirikit píše: Více
Nemá Myšák i sexy kámošku max 30, co se nehrne do harantu? ![]()
@jege píše: Více
Videl sem jen fotku, tudiz nemohu potvrdit ani vyvrátit fyzickou krásu, ty jsou zavadejici
. Ona pritazlivost vychází z mnoha aspektu… byl jsem na rande s jednou zenskou, fakt asi nejhezci co sem kdy mel tu čest. Po pár minutách uz moc atraktivni nebyla, spis bych ji strucne popsal jako kra.vu
. On je sam o sobe alarm, kdyz je nejaka hezka holka dlouhodobě svobodná ![]()
@Lorre píše: Více
Studující dvacetiletou dceru.
Všechno máme, co kdo chcete, obchod kvete, jen si račte říct! ![]()