Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Snad se s tou manželkou dají dělat i jiné věci, když není nána
Tak ono to asi nebude o doktorovi…jak jsem pochopila a pokud špatně,,tak mě oprav…že tohle řešíš už pěkně dlouho…
@Adull píše: Více
Tak jistě, řeším. Očekával jsem návrat ke zdraví… a věděl jsem, že hormonální substituce nějakou dobu nebude, že musím být dost trpělivý, až onkolog uzná, že už je z toho venku. Teď jí přesunuli na kontrolu už jen 1× za rok.
Do toho přišel covid - ztloustnul jsem, pak infarkt…no a teď ten doktor. Už by to na substituci snad být mohlo, ale…no to si snad děláš pr_el, milý osude!
![]()
A myslíš, že se svými problémy a tunou léků by ti to vůbec ještě šlo?
@M_Vladim píše: VíceČtu si a divím se, jak jsou tu nekteří zkažení a jenom by shukali!
Jediná Adull se mi trefila do noty, takže pokud bude mít zájem, můžeme si spolu číst Vergília v originále.
![]()
Jdu pro nás zarezervovat hotel s vyhlídkou!
![]()
@Venetia píše: Více
Wassersteif auf böhmishes Flüsen heute morgen früh… jeden tag.
![]()
Aby to tu zas nemusel nikdo… ehm… překládat: ![]()
Němci mají speciální výraz pro ranní erekci : das Wassersteif.
jeden tag = každý den
Jinak je to parodie na ranní hlášení splavnosti v němčině, co za komoušů běželo v rozhlase každé ráno. V originale je Wasserstand, tedy stav vody a místo každý den bylo „um sieben uhr“, tedy v 7 ráno. ![]()
Takže jo, Wassersteif mám každé ráno.
Čímž tedy neříkám, že jsem bombenfest, tedy bez výpadku, v každé siruaci. ![]()
Příspěvek upraven 06.04.26 v 12:45
To má skoro každej.. To ještě neznamená, že je schopny akce kdykoliv
@Venetia píše: Více
Ne-e. Nemá.
Je to slušný indikátor.
Samozřejmě, nemusí být každý a vždy v mentální, nebo fyzické kondici, může myslet na jiné věci. To je ale zas jiná věc. ![]()
Edit: To ovšem není to, co jsem chtěl přesně odpovědět, tedy, že i s těmi léky můžu. ![]()
Příspěvek upraven 06.04.26 v 13:00
@Adull píše: Více
Víš moje heslo, že? Budu všechno, co si budeš přát! Chceš šrouby do hlavy? Anebo vrtat police?
![]()