Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Za 3,5 hodiny uklidu, bych si teda nauctovala alespon trojnasobek
![]()
@Centropen píše: Více
Nj, on si rad rypne…a kdyz ho na to nekdo upozorni, hodi to do autu, jakoze legrace
![]()
@Centropen píše: Více
Tak Satan u me nebyl…a z nazoru jednoho Andyho nelze nic vyvozovat…vsak vime, ze je trochu vzatej…
A zadna jina navsteva si nikdy nestezovala… Ale pamatuju, jak jednou ma dcera udelala „vtipek“…kdyz jsme prisly ke kamaradce na navstevu a ona tam mela vsude na zemi hromady pradla, ktere mela pripravene na zehleni a ruzne dalsi veci, protoze nejak zrovna tridila obleceni a ma dcera to okomentovala slovy " Tady je bordel"…
Tenkrat ji bylo asi 5 let…tak to bylo docela legracni a nastesti jsme se tomu s kamaradkou zasmaly
Kamaradka to jen okomentovala slovy, „No, je no“
Tak jsem byla rada, ze to vzala v pohode
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to bys ale musela uklízet naked!
![]()
Jinak v Praze je hodina úklidu cca 200-300 Kč, ale jenom žehlení tam bylo asi na 40 minut a je to stará známa, tak jsem to zaokrouhlil na 1.000 Kč, jinak reálně to bylo tak na 800-900 Kč. ![]()
Mám tu domácí úkol: Co byste cizince řekli o sexu českých mužů?
![]()
Vyplazeny jazyk jsem tam dal asi proc:)
Opet zajimavy dvoji metr tady…
Ta historka o Andym a bordelu u Son je tu znama, nevšiml jsem si, ze by se z toho Son hroutila, vzpomina to tu ve vtipu kde kdo…ale zminim to ja ted v kontextu konverzace o hmyzu a s ikonou vyplazenyho smajlika a hned invektivy:) zajimave.