Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka36 píše: Více
Ještě Detsa a Černá Madonna
Pak ale nedává smysl, že měla být svajba
![]()
@jege píše: Více
Tak to jsem nezachytila. Ja teda taky moc neumím odpouštět, tohle mi zrovna připadá jako prkotina. Vždyť víš, ze Son je náladová a všechno podléhá jejím momentálním emocím.
@Arturie píše: Více
Ehm, asi jsi patrne prehledla, ze jsem tu psal, ze z me strany by z toho nic nebylo, viz duvody jake jsem psal:) Son je pro me proste daleko… takze o jake zhrzenosti tu mluvis?:) dedukce nekterych tady zalozenych na velkem lejnu jsou vazne usmevne ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ty si dej hlavne mokrej hadr na hlavu ty virtualni srando:) ty nejsi normalni…
Zatimco se tady strkate, ja jdu na plaz ocumovat cizi prsa ![]()
Pak napisu, jak bylo. To urcite vsechny zajima ![]()
@zmrzlik píše: Více
Nahodou už jsem trochu zhubla a teď si usilovně opaluju i nohy, které mám teda normálně schované pod dlouhou sukní!☝️
Ten žralok v bazénu nejsem já! ![]()
@jege Blbý recenze kecaly, pokoje prostorné, velká terasa, skříně in situ.
, jídla spousta a výborného, uklízečku s čistými ručníky denně musíme málem odhánèt.
Hmyz ani cvičeným okem profesionála nezachycen.
Za mě 9 z 10, bodík dolů za skoro kilák k moři.
Zato nádhernýmu!
S čistým svědomím doporučuju, po návratu jim ty recenze trochu vylepším.
Příspěvek upraven 14.07.26 v 11:08
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale předtím si ji psal jinak. Ted na ni nenechas nit suchou. Tak kde nastal ten obrat?
@jege píše: Více
Kasli na ni, obrazek si o ni udelaji ti, kteri vidi, jak tu rozdmychava diskuze nesmyslnymi, trapnymi dotazy na ruzne diskutujici, pripadne jeji infantilni pribehy, ktere jsou tak stupidni jen aby na ne zareagovalo co nejvic lidi, asi kvuli reklamam…
@Fukitol píše: Více
Pozdravuj. Ja to absolvoval včera. ![]()
A mimochodem: Někdo ohlásil bombu na Hlavním nádraží. Takže nádraží uzavřeno, magistrála uzavřená… ![]()
Dost lidí na koupaliště nedorazí. ![]()
Příspěvek upraven 14.07.26 v 11:12
Jak nenecham nit suchou? Co to placas? Bavili jsme se pak v poho o jezerech v jeji domovine…tos taky asi prehledla… ![]()
To ze plosne nevtipkuju se vsema o necem vypovida?
Nejlepsi je, kdyz se do toho pocitove montuje nekdo, komu je po tom uplny houby.
A to tu nadavate na cvrcka:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Jen píšu, jak to na mě působí. Jinak po tom fakt nic není, jak působíš na ostatní ženský.