Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
To jé hrozné, že hledali schovku v plastu, jsem měla za to, že jdou prvoplánově tam, kde je přírodní materiál, např. různé škvíry ve dřevě. Ty plastové krabice jsi měla v místnosti, kde jste spali?
@Klopotkova píše: Více
A když to zaleze do madrace? To musíš vyhodit nebo ten přípravek jde použít i na ni?
@Klopotkova píše: Více
V obyvaku, bylo to tam jak ve skladu, sami krabice a igelitové pytle a nova sedačka obalena v igelitu.
@zmrzlik píše: Více
Ten přípravek se používá i na textilie, firma ti to nastrika kolem postele, ale i na postel a řeknou ti, ze nemáš odjed pryč, ale mas spat na te posteli, at ta stenice poleze v noci k tobě a tak se dostane do kontaktu s tou chemickou látkou.
My ale radeji všechno vyhodili, koupili novou postel a matrac obalili do specialniho protistenicoveho uzavřeného obalu, který koupis na netu, je to textilie, která se uzavře zipem tak, ze tam ta stenice nema šanci vlezt.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja jen pisu, ze psany projev, se obcas neda spravne rozklicovat…do hlavy ti nevidime…ale v kontextu s tim, ze do me rejes dlouhodobe, bych spis rekla, ze to bylo takove skodolibe rypnuti
Kazdopadne jsem si nevsimla, ze by jsi takovy „humor“, mel i u nekoho jineho…
![]()
@sirikit píše: Více
Ty jo, to zni ale dobre…to vedet, tak si je pred prijezdem Andyho, taky najmu
A kdyby to pro nej bylo porad malo, alespon by to nebylo na me ![]()
@Klopotkova
Ale moje zkušenost alepoň pomohla kamarádce, minuly rok po návratu z dovolene objevila na tele stipance, tak na zaklade hororu, co slyšela ode mne, necekala ani den, urgentne dali udelat postřek profifirme a vyhubili to na první krat. A donesli si to z luxusního hotelu. Proto je dobre byt informovan, aby clovek necekal, az se to namnozi a reagoval okamžitě.
@jege píše: Více
No ty to delas prave tak skryte a zaludne, ze na tebe nikdo nemuze…a kdyz se na tebe pak dotycny utrhne, tak je jeste spatny on…Pirko to delal alespon zcela zjevne bez skryte zakernosti, napsal to na plnou pusu…coz je mi sympatictejsi. Ty tomu rikas hulvatstvi, ja uprimnost
Kdezto u tebe to casto pusobi jako skryta podlost, ja si nemuzu pomoct
Tak to vnimam. Ty se snazis to podat humornou formou, ale vnimavejsi ctenar, v tom vyciti ten jizlivy ton ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Trochu u mě, ale me na rozdíl od tebe nebalí a pokud by mi napsal jedinou sz, šel by do blokace. Něčím ho holt irituju.