Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše: Více
Cetla jsem zkušenosti lidi, přej nefungují.
Ja udělala takovou blbost, ze jsem v zoufalstvi koupila ten papír s extra silným lepidlem na potkany, dala jsem to na veraje dveří, na nohy židli, stolu, atd, pod nohy postele a k tomu ještě lavory s vodou, samozrejme ze to svinské lepidlo mi všechno polepilo a zasvinilo a pak jsem to s acetonem hodiny a hodiny drhla. ![]()
Příspěvek upraven 15.07.26 v 14:24
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to je asi osud.
a co dělal v Polsku? Pracovně?
Myslim, ze málokdo tady pochyboval, ze ti po case napíše…a helmuti příběh bezi nepřekvapivé dal.
@marin píše: Více
Jo jo..pracovne…no jsem z toho nejak vyjukana…ale zase se docela asi drzel a zvazoval to…ze pojede do Polska, musel vedet uz minuly tyden…byl to asi spontanni napad…psal, ze si myslel, ze ho nebudu chtit videt v zadnem pripade
Ale fakt si myslim, ze nic nebude…bude to asi i dost divne setkani…
Ja ty city musim nejprv obnovit a to potrva…
Příspěvek upraven 15.07.26 v 14:37
Na vysvětlování Satanovi se vykašli.
Já bych se s nim sešla.
Příspěvek upraven 15.07.26 v 14:37
Moc se bál, že prijde o děti…což jak piše nemělo s tebou nic společného, takže mu v tom napsat ti jednu smsku třeba za týden nic nebránilo…on zneužívá, že jsi zamilovaná.. a jak je videt, když chce, tak najednou přijet může a je si jistý, ze pojedete dál…bych mu do toho hodila vidle a napsala, že se mi to dneska nehodí…
Napsali jsme ti, ze se ti vysoce pravděpodobně ozve, az bude mít cestu kolem. Tys napsala, ze muze napsat, ze u tebe je konec, ze tohle si k tobě dovolit uz nemůže, takhle te hodit pres palubu a týdny se neozvat, Helmut nepřekvapivé napsal, protože ma cestu kolem, Son nepřekvapivé meni původní postoj.
Příspěvek upraven 15.07.26 v 14:48
@Adull píše: Více
No ja se mu divim, ze ma na toto odvahu…vzdyt nevi vubec, v jakem budu rozpolozeni…a to o tom psani, ze nemohl psat a ted najednou muze a dokonce se muze videt…to budu chtit taky nejak vysvetlit…ja tedy nevim, zda to s nim budu moct resit na zivo…protoze tak dobre nemecky zase neumim…ale kazdopadne mu to pak napisu…to uz jsem mu dnes psala, ze v dalsich dnech, se trocho o tom vsem rozepisu…
Pokud se s ním nesejdeš, bude tě to sr. t nakonec. Dnes se na nějakou hrdost vykašli.
@MyMelody píše: Více
Potrebuju si to jen ujasnit, co citim a co dal a kdyz je ta prilezitost…jako s Andym…s tim jsme si to ujasnili natolik, ze uz se asi neuvidime
![]()
Je naprosto jasný proč to chce řešit osobně, protože to osobni setkani na tebe jako zamilovanou zapůsobí daleko víc než, kdyby ti to jen psal ![]()
Já bych mu řekla, že o tom jestli v tom chci pokračovat minimálně ještě popřemýšlím…aby si nebyl tebou tak jistý..i když my všichni vime jak to dopadne ![]()
Ukeca te… ze se bal, ze přijde o děti? Kurna, dospěly vydělávající clovek si umí zabezpečit bydleni a postarat se o děti, i v případě rozchodu/rozvodu. Ten se bal, ze přijde o komfort, manželka se hezky postará o domácnost a děti, zatím co se on kurvi na cestách a ještě to ma kolenovrt zdarma a s obdivem zamilovane a bezhranicne tolerantní milenky a nemusí platit prostitutkam a pak návrat domu. Zenu doma ukecal, uverila mu, uklidnila se, teď je čas ukecat a uklidnit milenku.
@MyMelody píše: Více
Tak ony ty deti hraji casto nejvetsi roli v tom, ze spolu pary setrvavaji…to neni nic vyjimecneho…a s jeho praci, by ani nepripadala v uvahu stridavka. A jasne, ze v tom hrala roli i vidina alimentu a toho, ze si bude muset platit sam byt, ve kterem skrz praci skoro nebude…a nevim…uprimne tomu moc nerozumim, protoze dle meho ta situace doma, nemuze byt po 2 mesicich az tak moc uklidnena, ze by jako on mohl zase takhle riskovat…to jeste manzelka pozornost urcite neztratila…takze je mi to cele divne…ale mozna ma svou pani podobne zpracovanou jako me
Vi buh, jak to maji..ja jen vim, ze tyhle ruzne krize oni maji celou dobu…
A nebo je to tak, jak mi kdysi rikal…ze spolu sice nejsou, ale ze maji dohodu, ze dokud bydli spolu, nesmi ani jeden z nich nikoho mit…
Coz je velmi zvlastni, ale lide jsou ruzni
Oni spolu mohou prilezitostne spat a to je pak pochopitelne, ze by se Helmutove nelibilo, ze Helmut spi jeste s nekym jinym, i kdyz spolu nejsou…treba to tak nejak maji.
Sak toho se naš chudáček boji, ze by musel do jine, připadne i těžší prace, kde by se navíc nemohl kurvit. ![]()