Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ježíši…co psal?
odvahu má to se musí nechat.
@Arturie píše: Více
Přesně tak. ![]()
Nějaký ten ptačí skřek je to poslední, co by nás rozhodilo.
@Luxusnixicht Kde seš?? ![]()
Tu tachykardii jsi v tomhle věku ještě musela v pohodě ustát!
![]()
@xiaxxx píše: Více
Vždyť tu od začátku píšeme, že se ozve, vždycky se s odstupem ozývají. ![]()
Akorát blbý, že Son teď nikoho zajímavého nemá, takže pravděpodobnost recidivy je velká.
Pírko byl k tobě slušný, ale jinak se tu snažil skákat do úsměvu každému, koho tu potkal. Dělal ze sebe kdo ví co, a pak se sám od sebe úplně znemožnil. Co to o něm vypovídá? ![]()
Rozjedeš další kolečko? Protože nemůžeš jinak? ![]()
@sirikit píše: Více
My jsme ty pávy v nějakém resortu taky zažili a připadali jsme si jak v pralese. A dokonce se mi podařilo jednoho vyprovokovat, aby ukázal ocas ![]()
@Honza 12 píše: Více
Presne tak, vnimam u chlapa, jak se chova i k ostatnim, nejen ke mne. Kdyz se treba chova v restauraci povýšeně k servírce a nema k tomu důvod, hned vis, co to je za ko.kota.
@sirikit píše: Více
Ale noták bobiku, nebud tak sebestředná, všechno se netočí jenom kolem Tebe. Já jen, že jsem slysela, ze tam, co jedeš, dorazi na dovolenou Carcharodon carcharias, jak říkáme my latinici,
, a to já zrovna o dovolený nemusím
. Užij si dovolenou ![]()
@Arturie píše: Více
Jo, to se podařilo mladýmu dneska cestou ze snídaně.
Hned u cesty exhibovala paví rodina a malej předvedl takovej pterodaktylí skřek, že páv taky pro jistotu zvednul ocas a chvíli machroval. ![]()
A na tu „pralesní“ zvukovou kulisu jsme právě zvyklí z domova - když občas pracovně telefonuju, musí si volaný myslet, že jsem jedna z těch, komu se misi „práce z pláže“ podařilo dotáhnout k dokonalosti.