Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Asi tak…Malina je v tomhle omezena. Kdyz ji ten chlap nechce, nic s tim neudela…kdyz chce, pak ji nemusi nejaka Sonarka rozhodit…navic nechapu o co jde, kdyz ona sama udajne Pirka nechce, vi, ze ma pritelkyni, se kterou mu preje stesti, pritom mu pise a nabizi se mu
A pak to odskacu ja..byt Misou tak ji skocim do ty jeji tlamy hnusny.
@Luxusnixicht píše: Více
To její popichování Pirka to tenkrát taky stálo za to, jak Detsákovi veřejně vypisovala, pochlebovala mu, že je slušný a hodný člověk
.
Přitom věděla, že Pirko ho nenávidí. Poté se strhla ta mela, kdy tady na sebe veřejně vše vyżvanili.
Malina se mu nabízí, on si s ní hraje jak kočka s myší. Nějaké sympatie k ní jistě má, ale nic si s ní začít prostě nechce. Jsem si úplně jistá tím, že by ji nevy. š. ukal nakonec, prostě ne, kdyby chtěl, udělal by to tenkrát, když se mu nabídla na zlatém podnose.
@Adull píše: Více
Presne tak..byt ji, tak radeji mlcim a soupu nohama…manzel ma parohy az buhvi kam, ale ona tu bude rvat na nejakou Sonarku, ktera si dovolila napsat jejimu byvalymu amantovi..
To je fakt usmevne.. At si radsi zamete pred svym prahem, nez zacne ukazovat na jine.
@Luxusnixicht vysyp radši toho Helmuta. Jakto, žes nezůstala na hotelu do rána? Je hotovo?
@Adull píše: Více
Je to supr. Maj to na ČT1 v archivu, 3 řady.
@Centropen píše: Více
Přesně, to nás zajímá, to čtenáře táhne.
@Arturie píše: Více
Vzhledem k tomu, že si po setkání koupila na benzince víno…ji taky mohl požádat o ruku a bude happy end. ![]()
@Luxusnixicht
Přesně jak píše Centropen - o Malině a jejích báchorkách si tu měli možnost udělat z jejího dosavadního působení obrázek všichni, úplně zbytečné to nějak vysvětlovat nebo dál patlat. Kdo něčemu nerozumí, napíše si o detaily Pírkovi. ![]()
Ale čerstvý vývoj s Helmim naopak zajímá myslím všechny, a tomu SZ napíšu těžko. ![]()
@sirikit píše: Více
Máte pravdu, je zbytečné to dál rozpatlávat… já jen nesnáším křivdu a navíc od člověka, který absolutně není v pozici, něco někomu kázat… já nejsem taková mrcha, abych dělala někomu do chlapa, ač bůhvíjaké kamarádky jsme nikdy nebyly, tak přeci jen vím, jak to M. prožívala a opravdu bych neměla zapotřebí, jí nějak záměrně škodit…s Pírkem jsem jí držela palce…teda na začátku…dokud nezačala vyšilovat..no je to fuk..
Co se Helmuta týče, tak později se tedy rozepíšu… ať se do mě můžete zase pustit
![]()
Já musela domu…syn tam byl sám…sice už není úplné miminko, bude mu 14, ale zase celou noc bych ho doma nenechala…a on by ani neusnul, kdybych nedorazila ![]()
No protože už to není normální…je to už poněkolikáté
Malina tenkrát sama uznala, že se mýlila a přehnala to, udobřila se mnou a pak to udělá znova
Navíc mezitím si Pírko najde přítelkyni, ale stejně to zase odskáču
A ještě jak ten blb jí vše přiznám, aby si zase něco nemyslela a ve chvíli, kdy jí Pírko pošle opět do tmy, se rozhodne, že je to určitě má vina, protože ho chci pro sebe
Já obdivuju jejího manžela…ten musí mít svatozář, že tenhle teror vydrží.
@Centropen píše: Více😂 😂..ujíždím teď na meruňkových knedlících…větší sajgon to už snad nevyvolá