Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše: Více
Hlavne, ze ty jsi dobrej clovek, uplne nejlepcejsi
Pises zadanymu chlapovi prasarny, delas, jak jim strasne drzis palce, chudak holka se z toho pak zhrouti, Pirko te posle do pr.dele a ty misto, aby jsi to prijala, neb jsi se zachovala spatne nejen k ni, ale i ke svemu manzelovi, se zacnes rozkrikovat na me…ja nic mila zlata neprovedla. Pirkovi jsem vzdy psala jen uprimne, co si myslim, pokud se ti neco nelibilo, pak by jsi se mela mozna zamyslet nad sebou. A zadne postranni umysly jsem nikdy nemela. A promin, ale fakt je to moje vec, co si s kym soukrome pisu. Kolikrat jsi me u nej pomluvila ty, ty hvezdo? To tady nereknes vid, jsi hnusenej pokrytec…
Hlavne si ted nezapomen hrat na tu ublizenou, alespon pul roku, nez zase prilezes, abych ti odpustila ![]()
Příspěvek upraven 16.07.26 v 18:38
Vzdyt to vidi kazdej jak zarlis…jsi jak pominuta. Posedla.
@MyMelody píše: Více
Ja do uzavrenky urcite nepujdu, dokud tam bude ona…nastesti mam jeste jinou uzavrenku, kde jsou chvalabohu vsechny holky fajn a normalni a zadna si kupodivu ani nemysli, ze ji chci vojet chlapa
Holt normalni holky. Ne jak tahle ufnukana a ublizena hysterka, ktera sama umi jen pomlouvat a intrikovat, ale beda, jak nekdo neco rekne na ni…co je navic pravda…protoze ja nelzu, nemam zapotrebi si vymyslet. Jinak ano, obcas posilam fotky i kamaradum…ale urcite ne eroticke, to dostavaji jen muzi, se kterymi spim..tudiz Pirko zadnou erotickou nedostal. A Maline je do toho prd, protoze v te dobe spolu davno nebyli. Ona taky predpokladam nehlasi Pirkovi, s kym si pise/psala, kdyz spolu nebyli v kontaktu x mesicu
Takze mi to prijde dost mimo.
Prosimte, spis se bojis, ze by rekl pravdu a hlavne, ze by byl na me strane
O nej ti vubec nejde.
@Richard Wagner píše: Více
Pak ze ona nic nepreposila
Ja ty nase zpravy dala do uzavrenky, aby ostatni videli, ze jsem nic spatneho nepsala…nemam se za co stydet. Je mi jasny, ze ti to hned kvakala.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tu romanticku tu ze me delate vy
Ja nikdy nic takoveho nerekla
A pak, i romantik se muze zdrave na.srat … ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak je dej i tady a i tu fotku, kterou jsi Pirkovi poslala.
@Luxusnixicht píše: Více
Taky nemyslím, ze jsi romantik, romantik + helmutismus jsou 2 poměrně nekompatibilní směry ![]()
@Luxusnixicht holka, s tím Helmutem to nevypadá dobře.
nechci nějak sypat sůl do rány, ale neměla jsi z toho setkání pocit jednorázovky? Víš, to že se ozval takhle narychlo, proběhlo to co proběhlo a zase ztichl. ![]()
A tys mu nenapsala jak dojel? Jo vlastně to by se asi nehodilo kvůli Helmutové. ![]()
Jestli nenapíše ani zítra ráno, asi bych se ty city nesnažila nijak oprašovat.
Na sex si můžeš najít kohokoliv a blíž. ![]()