Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Máš recht, díky. Jsme romantici.
I když trochu náruživější. ![]()
Hele prášky si schovávám, když je u mě, neboj. Ale už jsem si vzal. Musím ráno vstávat. ![]()
Jdu spát, nebo začnu psát blbosti. Vidim už dvakrát. To víte. Hypnogen vyvolává halušky, když si ho vezmete a pak nejdete spát včas a přetáhnete to ![]()
Tak prosím, nepsat mi na email už nic o tom tady. Díky. Jinak mě to nutí reagovat na nesmysly.
@Richard Wagner píše: Více
Jo
A potrebuejme nekoho trochu prasteneho, nebo jinak specifickeho…proto Andy a proto Helmut…a Malina ![]()
Nj, každej podle sebe.
Jak jsi běžně zvyklý lhát a podvádět, obyč pravda ti přijde jako výmysl.
Není důvod tě o čemkoli přesvědčovat, mysli si, co chceš.
Dobre, hlavne to neprezen… Dobrou…
A zase se ukaz, Lorre by byl smutny, kdyby se tu s tebou minul
![]()
Dobře vám tak.
Viz výš - přesně víte, do čeho jdete, a přesně to si pro sebe přejete.
Za mě v úplný pohodě. ![]()
Skrivani, to je peklo
Proto jsem se zamilovala do Andyho, ktery chodil spat „se mnou“ ve 3 - 4 rano
A pak jsme si zase napsali kolem obeda
Ta synchronicita je dulezita…Helmut je nastesti taky spis sova…jen vlivem pracovni doby, se prizpusobil v tydnu skrivanovi…ale o vikendu, kdy nevstava, vydrzi klidne do hluboke noci, coz mi imponuje. Moje obe deti jsou taky sovy
Syn tu jeste ted strasi se mnou ![]()
@sirikit píše: Více
Njn…co nadelame
Ja myslim, ze tohle jde zmenit jen tezko…videli jste sami, kdo jediny dokazal konkurovat Helmutovi
Potap Andy
![]()
@Anonymní píše: Více
Ano, pribrala jsem tretiho Nemce, mela jsem jich malo ![]()
A tak proč to měnit?
Vás to ba, a pro obecenstvo je to čtenářsky atraktivní. ![]()
@sirikit píše: Více
Hm…
Tak ja to menit nechci…jen bych to asi chtela sloucit s tim castejsim vidanim…preci jen nechci zit jako jeptiska…a vim, ze Helmutem si moc nepomuzu…Andym jakbysmet…takze ano, svym zpusobem me to stve..ale ne z duvodu, ze by mi vadili oni, ale spis ta casova komplikovanost a celkove jakasi nedostupnost…zase ale dostupni a snazivi, mi malokdy imponuji. Respektive temer nikdy. Ale ona to muze byt i nahoda…protoze si myslim, ze kdybych mela chemii se snazivym, tak do nej jdu…
Jen to tak nikdy nebylo… ![]()