Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale třeba já, když jsem nechtěně otěhotněla, tak jsem třeba vůbec nepřemýšlela nad tím, zda chci s chlapem zůstat navždy. Tahle otázka mou hlavu nikdy nenavstivila
neuvažovala jsem o něm jako o budoucím otci mých dětí, protože jsem žádné nechtěla. Těhotenství mě donutilo si uvědomit tuhle definitivu, že dítě = být s ním už napořád a tu myšlenku celkově jsem si musela dlouho vstřebávat. Obecně na to období nerada vzpomínám, byly to divné psycho stavy.
Ale viděno zpětně, udělala jsem správně. Občas člověk se musí rozhodnout i když nemá dost informací a nevidí do budoucnosti, musí udělat tzv. best guess. A ten jsem udělala dobře.
@Virgin_Mojito píše: Více
Vypocitavost-je to bohac, dobrý geny-doufa, že to deti zdědí, krasnej chlap-zavist kamarádek, chce dítě za každou cenu, důvodu jsou spousty. ![]()
@stock píše: Více
Dnes toho už moc nebude. Děti nejsou tak velká hodnota, ani ty svatby.
@Virgin_Mojito píše: VíceČlověče já si myslím, že tohle bude trvat tak dlouho, jako lidstvo samo, fakt. Se svatbou máš pravdu, ale asi pořád do toho mají co říct rodiče, pokud tu svatbu financují. A vzhledem k tomu, že prarodiče budou casem potreba, tak…
Nevím, komu dnes financují rodiče svatby, kdyz se lidé berou zhruba ve 30. To jsou už dávno pracující.
Tak ne každý kdo má děti měl štěstí na svatbu finance čas, často to začne skřípat až s narozením dítěte a pak se divíš.
@jege píše: Více
Tr. Z.
https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-40?… §189
A pak je tu Istambulská smlouva, že.
![]()
Příspěvek upraven 22.09.26 v 01:33
@M_Vladim píše: Více
Proč sem dáváš zákon o obchodování s lidmi?
Přestaň už proboha šířit lži, prostituce není trestná. Sice ti to v různých diskuzích už pomalu na prstech vysvětlovalo X lidí, i tvou Istanbulskou umluvu, stále ale píšeš blbosti. Já ti to vysvětlovat nehodlám, stejně to zase do rána zapomeneš.
To už při dnešních cenách neplatí, max. ve vyšších vrstvách… Půl melounu každý rodič fakt nemá
Možná bývala, když se lidi brali mladí a neměli nic nasetreno.
@M_Vladim píše: Více
Hele, ale to sis ji chybne pretlumocil. Nehledě na to, že ČR ji neratifikovala,
To je zajímavá otázka. Proč ale někdo, když ví, že nechce být s daným člověkem, ale dělá si s ním děti a musí se pak kvůli ním brát?