Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, u nás je to ten opak. Fyzicky spolu, duševně každý sám. ![]()
@jege píše: Více
Tak ona nebude svatba?
Tak nic, prosinec budu rozjímat nad jinými tématy, než Jahody z Glóbusu a Jegeho mokasíny. ![]()
@Anonymní píše: Více
Mně by to také nevadilo, a nevadilo by mi ani, kdyby milenka s partnerem/manželem spala. Naopak, byl bych na pozoru, kdyby tomu tak nebylo, protože bych tušil problémy v budoucnu a její plány na společný život. Samozřejmě, pokud by o to neměl zájem on a ona by si ve vztahu se mnou saturovala nedostatek sexu anebo jiné potřeby, tak by mi to nevadilo. ![]()
Protože to patří do jeho vysněného konceptu státniho potlačování sexuálních potřeb, kterým se tak vehementně ohání.
Ty nevíš, že prostitutky jsou úplné disidentky, věnují se tomu a jsou jednou nohou v base, ne?
@zmrzlik píše: Více
Tvl, čím to je, že každá hned plánuje „v dobrém i zlém, dokud nás smrt nerozdělí!“?
![]()
@zmrzlik píše: VíceŽe jo, kdo uskuteční více než jeden sňatek, je duševně chorý.
Koukni na co reaguju… a taky pisu, ze to ma kazdy jinak a ja mam situaci jinou, jako Velryba. Svatebni zvony bych do vztahu, jaky je se mnou kompatibilni, netahala, to nema nic se svatbou spolecny, laska existuje i bez svatebnich zvonu a nemusi byt, i kdyz jsou svatebni zvony.
Já proti duševně nemocným obecně nic nemám. ![]()
@Venetia píše: Více
Protože ho aktuálně nemáš. Kdo tě polituje, když ne citlivý a vnímavý milenec?
![]()
Si koukni treba tu diskusi o barevnem ladeni hostu, nektere zenske jsou v tomto uplne silene a svatba musi byt TOP dokonala… ja si myslim, ze svatba a laska jsou dve veci a jedna muze klidne existovat bez te druhe… jako jo, proc ne svatba, ale svatebni obrad, at jakkoli dokonaly, nezarucuje ani ve snu kvalitni vztah, ten verejny slib jen oznamuje rodine, kamaradum, ( a statu a cirkvi
), ze to myslej ti dva spolu vazne, ale jaka je skutecnost, je uz jina vec.
Příspěvek upraven 21.09.26 v 17:40