Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40882
21.9.26 21:31
@Virgin_Mojito píše: Více

To je dobře, já ho mám za rohem, takže jsi daleko! ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
21.9.26 21:33
@Virgin_Mojito píše: Více

Chudáčku, nikdo tě nechtěl? 8o :think:

Já být ženská, tak žádná svatba = žádné dítě! :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
21.9.26 21:33
@Venetia píše: Více

A ty to nevíš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
21.9.26 21:36
@Centropen píše: Více

Správně, optimista stále doufá, že jednou to vyjít musí! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
21.9.26 21:37
@jege píše: Více

No, otěhotněla jsem ne úplně chtěně, takže nad svatbou jsem neměla čas uvažovat :D
A dnes se mi už ani nechce.

• Citovat
  • Upravit
40882
21.9.26 21:37
@zmrzlik píše: Více

Max. 7 km, zapomnělas? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
21.9.26 21:38
@zmrzlik píše: Více

To by sis zastudila zadek! :cert: ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40882
21.9.26 21:40
@Velryba černá píše: Více

Například? Nejenom, že ti často lidi nerozumí, ale ani ty často nerozumíš jím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.9.26 21:44
@Centropen píše: Více

Je ti nebudu vysvetlovat, co znamena stereotyp a ze v mem textu neni ani nahodou rec o sterotypech, ale o tom, ze nektere zeny chteji mit excesivne dokonaly svatebni obrad a zamyslim se nad motivem, co je k tomu vede. Taky nemam chut ti podrobneji vysvetlovat, ze byt princezna je obrazne receno a znamena zit vnitrny zivot tak, aby se clovek nemusel upinat na jeden jediny den v zivote, kdy si byt princeznou dopreje ve vnejsi forme. Ovsem, pokud bys mela k tematu velkolepych svatebnich obradu zajimavy nazor, klidne si prectu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.9.26 21:55
@Luxusnixicht píše: Více

Ja vim, to vsechno jsi psala, ja jen, ze debata byla o tom, ze muzi milenkam kecaji a tys na to reagovala, ze jak tomu zeny muzu verit a ja odpovedela, ze i inteligentni zeny tem kecum muzou rady verit, protoze v tech pribezich jde casto o emoce, ne o rozum, takze budou verit tomu, co jim dela dobre a taky jsem napsala, ze Helmut neni vyjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.26 22:03

@Luxusnixicht ví Andy o Helmutovi a Helmut o Andym?

Jinak co se týče svateb jak tu někdo zmiňoval.. no a co svatba z rozumu, když ji někdo nechce, ví že nebude s tím člověkem, ale kvůli dětem se vezmou? :think: Dost nad tím přemýšlím, já bych se vdávala jedině z lásky a na nějaké výhody kašlu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.26 22:05

@MyMelody no a často toho milence ani neberou tak vážně jako kdyby to byl vztah, takže emoce vedou jak píšeš

• Citovat
  • Upravit
1493
21.9.26 22:06
@jege píše: Více

Tak nizsi pocet svateb, 2, nebo 3 jeste nemusi nutne neco znamenat, ze je ten clovek nepoucitelny, nebo necim jako partner nekvalitni, jen mu to nemuselo po prve, po druhe vyjit a treba po treti to vyjde. Divila bych se, kdybych u nekoho videla, co ja vim, 5 manzelstvi a vic, to uz zacina byt podezrive cislo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25102
21.9.26 22:06
@MyMelody píše: Více

Někdo se chce vdávat, nekomu stačí partnerství. Někdo chce svatbu okazalou, někdo komorní. Ať se každý vdava tak, na co má chuť. Ale možná bude rozdíl v majetku, financích atd pokud se ti dva rozvedou nebo rozjedou. Ale občas se ti dva i dohodnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
21.9.26 22:11
@Anonymní píše: Více

Pokud stat podporuje manzelstvi/deti, rozumim tomu, ze se par rozhodne pro svatbu, ale kdyby nebyla zadna podpora /vyhody, tak by do manzelstvi nesli a zili by spolu bez papiru. Cemu ale nerozumim, proc planovat/mit deti s clovekem, ktereho nemiluju a uz dopredu predpokladam, ze s nim nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová