Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi bych měl dát pravdu Malině a nereagovat už tady. Přijde bobr a bude mě tu chtít udržet a on ví, jak na mě, aby mě tu udržel. Miluje každou mou novou zprávu
ten kluk po mně jede.
čus
@Centropen píše: Více
Fakt 3×??? Tak to jde covece ted jsem s poctem tvych milencu uz spokojena! Ty 2 nic moc.
![]()
@MyMelody píše: Více
Ja je usmirovala minule. Ted jsem k tomu svy napsala v uzavrence a uz je mi to vlastne fuk. Me se to netyka, nebudu se uz do niceho plest. Ale radost z toho nemam urcite
…
@Arturie píše: Více
On má. pritelkyni a ona snad doma manžela a údajně spokojeny vztah s nim:think:.a co si budeme…pokud se mu neustále nabízí a ne pro ni není ne…což jasně vidíme i tady, jak vlezlá umí být…tak většina chlapů i když ve finále vi, že z toho nic nebude, tak si to ego nechají namasírovat…
Jen si nejspíš bohužel neuvědomuje, že tim krmi jej fantaziálni svět…aneb snílkovská láska na věky…a tim jsou ve věčném kolotoči
Příspěvek upraven 16.07.26 v 08:56
@Richard Wagner píše: Více
Ty seš fakt chudák. Použil jsme ji jako bič.
Ty fakt nevíš, co je s tebou špatně?
@Honza 12 píše: Více
Já mam Sonarku rád, i se mi líbí jako ženská, ale schválně jsem přeháněl a vychovaloval jí před Malinou, aby žárlila, když ona mi zatajila, že se sešla s jiným. To jsem to měl nechat jen tak? TY jsi možná člověk, který se nemstí a nastavuješ druhou tvář jako Ježíš a jsi blb co si nechá kálet na hlavu, ale já jsem spíš Nietzscheho Antikrist ![]()
Zatím. Váš Nadčlověk ![]()
Tohle je dobrý indikátor vztahu.
Když ti na partnerovi/partnerce fakt záleží, blbým flirtem, tím míň mileneckým vztahem, si ego neboostuješ.
Protože povrchních flirtíků nebo snadných zásunů můžeš mít neomezeně, s fajn vztahy, kdy je ti s tím druhým normálně dobře a nechceš o něj přijít, už to taková samozřejmost není.
Co na to napsat, je mi tě líto.
Třeba časem dospěješ.
@sirikit píše: Více
Myslela jsem na začátku, jak ji namotaval. A evidentně mu to zafungovalo ty jeho metody. Nevěřila bych, ze na to dospěla ženská skočí, ale…ovšem vyčítat někomu, že píše sz, to je mimo mísu. A i kdyby Son o Pírka šlo, tak co jako, konkurenční boj, ne? Ja jsem v te skupině, ze to vyčítám tomu chlapovi, ne te sokyni. I kdyz ja jsem v te skupině, co rovnou opouští toho chlapa, co s vadným kusem.
Jo, já jsem to myslela na začátku. Ted věřím, že zacla Malina. Stvořil si posedlé monstrum.
@sirikit píše: Více
Jsem v ňákých uzavřenkách a zatím to spíš mrzne, než aby explodovalo.
Taky tedy nepíšu hafo SZ ani na WA.
@Honza 12 píše: Více
Ona je závist a závist. Některá zlá, když pak jeden druhému hází klacky pod nohy, nejradši ny ho sežral a kdovíco ještě… A některá jako když vám známý ukazujou fotky z dovči a říkáte si „Jé, tam bych taky chtěl/a být. Tak příště…“
![]()