Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ber vnouče a val pařit!
Škandál bude, až sem zas naběhne malina.
U Son už to ani nejsou skandály, ona je to vlastně hodná holka, a tak nějak si v tom žije. Nikomu tím neublížuje, vystoupit neumí, tak co? ![]()
@sirikit píše: Více
A proč jsi myslíš, že jsem musel vypadnout já? Se tam o mě málem popraly!
![]()
@Centropen píše: Více
Nestraš! ![]()
Velký vnouče (9) se stydí, malý (4) by to rozjelo, ale jsme upřímně rádi, že ta motorová myš konečně sklapla a chrní ![]()
Mně se žel vybil mobil a na terase není zástrčka, tak jsem aspoň konečně dočetla Fušery a zítra začnu u bazénu mastit opalovákem chudáka Klabouchovou. ![]()
Koukám, že po dobu mé nepřítomnosti se nic zásadního nestalo, takže dobrou s kobrou a huvidíme zejtra, co Son poreferuje.
@Adull píše: Více
Bohuzel, uz z toho houklo nejen Mali…ja uz toho mam osobne plny zuby…ale mas pravdu, vic psat nebudu…nechala jsem se unest. Do uzavrenky ted stejne nejaky cas nejdu, nemam na to nervy.
Uz jsem doma…a po setkani s Helmutem, jsem jela na benzinku, kde jsem si koupila vino - André brut
A Andre si me mozna zablokoval…pac mi dnes zmizela jeho profilova fotka z WA..uvidime, jestli tam nejakou da…ale to uz by asi udelal
On je asi taky nejakej telepat…to rikam, ze jsme vsichni propojeni
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No a to nejdůležitější nenapíšeš! Byl sex? Anal?
![]()
@jege píše: Více
Bohuzel kvuli urcitym lidem, uz se tady nechci s nicim sverovat…Pijavice hnusna ![]()
Mozna se nekdy vratim a dopovim to, az tenhle paskvil odsud vysmahne…