Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Co si plkáte v uzavřence klidně vynech…ale všichni jsou tu určitě napnutý jak kšandy estli Helmut forever nebo už to vypadá, že se sága chýlí ke konci… ![]()
Nechtěl jsem se vracet, ale nechápu, co se děje mezi Sonarkou a Malinou: Sonarka je kamarádka, byla, je a bude, flirtování tady veřejně třeba občas děláme všichni (skoro) a s každym (cca). To je vedlejší a hlavně už jsem tady nebyl fakt dlouho. Sonarku bych jako kamarádku klidně rád někdy viděl. Zajímá mě, kdo je za těmi nicky, dřív jsem chtěl vidět i Sirikit a Arturii, posílaly mi obě své fotky atd. - ale taky v kamarádský poloze. Společný akce byly v plánu, nebo se vidět jen tak osobně. Teď nedávno jsme se měli sejít s Bobčou, nevyšlo to kvůli vedrům v Praze (37-40 nad nulou, fakt ne do centra, hlavně na procházky, to je tak na klima hospodu a nevylézt ven do druhého dne).
Samozřejmě jsme se pak tady rozhádali tady na emiminu, tak to padlo, nevadí. Ale se Sonarkou jsem nikdy v hádce nebyl a nejsem. Spíš jsem měl v plánu odejít z emailu kvůli Malině, protože blokace na emailu = furt máte ty zprávy ve spamu. Takže je můžete číst. Je těžké to nečíst. Opravdu těžké. Pořád je tam nějaký jiskření, ale čistě sexuální. Žádná láska (ani z její strany, ani z mojí). Měl jsem prostě chuť si to s ní rozdat. Nic víc. A když už se ozvala…
Vlastně nemam nic proti nikomu tady už - snad vyjma Bobra, to je bl. b co tu spamuje o žrádle v tématu milenek. Sirikit a její neomezená karta byla vtipná kvůli prvnímu či druhému rande, to samé to auto nebo co. Jen jsem si z toho dělal pr.del. Závist to nebyla, já bych od ženský nechtěl auto ani kartu na 1. ani 2. ani 3. rande. Ani potom. Chci jiné věci a teď jsem dostal jistej důkaz lásky. I když je to hrozný, ale je to tak. Mam svůj byt v Praze a své peníze. Nepotřebuju to řešit, stačí mi to na to si užívat. Víc nechci a nepotřebuju, žádný bitcoiny a podobně. Jsem univerzální dědic. Nechci investovat a nechávat něco dětem, ani žádný nemam a spíš nechci. Chci mít na chléb a hry. Chci prošustrovat co mam a na čem dřely předchozí generace.
S Malinou už v kontaktu nejsme, psali jsme si dost choulostivý věci a moje holka si to přečetla a nedopadlo to málem dobře. Nakonec dopadlo. Důležitý je, že jsem byl na Malinu i na sebe naštvanej, že jsem to dovolil, měl jsem si dát pozor. Většinou si sms mažu. Tentokrát jsem to nechal být a nechal jsem jí si zavolat a samozřejmě si to projela a viděla naše zprávy. Nevěřit holkám no… a neflirtovat s jinýma, když jsem ve vztahu (hodně choulostivě jsme flirtovali s Malinou), hlavně když mam někoho rád, tak to nedělat. Nebudu taky ničí milenec, když teď mam důkaz, že mě má holka miluje. Důkaz větší asi bejt ani nemůže. Tohle by pro mě Malina se svýma dětma nikdy neudělala (ani bych to nechtěl, ale zároveň to trochu ego potěší, je to divný, ale je to tak, i když je to hrozný, ale dobře to dopadlo). Každopádně teď je vše jak má být: Já mam svou holku a plně jí věřím, Malina svýho manžela a Sonarka si může dělat co chce. Klidně se i sejít s bobrem.
Já jí beru jako kamarádku, i když spolu klidně nemusíme komunikovat dlouho. Když se objeví nějaký problém, můžem si napsat. Se svym nejlepšim kámošem komunikuju taky podle potřeby a ne furt jako ve škole (bydlí už dál). I když se to pokazilo, když jsem mu ojel holku. Ale už jsme to uzavřeli a zase se bavíme. Je to roky zpět… teď už bych to neudělal.
První se mi ozvala Malina na mobil, měla zrovna ovulaci (asi). Nemělo se to stát, že jsem odpověděl, ona už to neudělá příště a já taky ne. Vzájemně jsme se blokli a je to super. Teď máme krásný vztah, když spolu nemluvíme vůbec. Konečně můžeme být oba v klidu.
Nejsem psychopat ani narcis, jak píše Melody, nesnažím se zalíbit a získávat si lidi, spíš je rád provokuju. To je jiná povaha. Mam rád boření tabu. Od ras po lidský vztahy. Vše kontroverzní. I ten islám si rád proberu se šílenou „Ajšou“ nebo jak se ta zahalená pipka jmenuje.
Tak zatím! He.il Pírko!
@Richard Wagner píše: Více
@Klopotkova píše: Více
Tentokrát jsem chtěl. Ale dobře, že k tomu nedošlo.
Pro nás sovy je těžký chodit spát brzo co? ![]()
No tak já jdu, abych tady na tom zase nebyl závislej, lepší je to ani nečíst. ![]()
@Richard Wagner píše: Více
Muzu poradit? Jestli jsi ji chtel/nechtel ojet, je vaše soukromá, intimní věc, do toho nikomu nic neni, nechte si to pro sebe… cokoli sem o sobe pisete z intimniho soukromi, poslouží k zábavě publika, ty, ani Mali nemusite tady nikomu nic vysvětlovat, nechte soukromi pro tento krat na rozdíl od minulých chyb tam, kde patri, mimo oči / usi veřejnosti.
Anonymní píše: Více
Bude to tak pro vás oba lepší, nebyt v kontaktu… ale nechci to tema dal rozebirat tady, protože to je vase soukromi, přejdem na jine téma,
počasí, politika? Stenice? Dovolena? My jdeme příští měsic, tak se uz těším.
Anonymní píše: Více
Já neunáším akorát tvou demenci
Ale ok, hodne Son jsi si nevážila, tak ted poznas odvracenou tvar…a kdyz bude Pirko chtit, klidne se s nim sejdu, už se nebudu držet zpátky, když jsem stejně nejhorší…a pak ti budu referovat…
Mas co jsi chtela. Preji ti prijemne zazitky. ![]()
Příspěvek upraven 16.07.26 v 04:17