Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
16.7.26 08:10

@Richard Wagner no nééé, koho to sem :cert: nesouhlasit?
Jen drobná rada. Pro zachování poklidného vztahu doporučuji v mailu nastavit vlastní pravidlo, které bude emaily daného uživatele přímo mazat, čili ti neskončí ve spamu jako když je odesílatel pouze blokovaný. Protože…pejraku, ona si na tobě jenom honí triko a chce si dokázat, že na tebe má a je lepší, než tvoje stávající partnerka. Je zo možná příjemné, ale totálně ti rozesere vztah. Podle toho co píšeš máš svou kočku fakt rád. Drž se jí. Její tolerance určitě taky neni bezmezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
16.7.26 08:11
@Andelskej_Satan píše: Více

Tak ne asi. Dva se perou, třetí se směje. To neznáš? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
16.7.26 08:14
@Centropen píše: Více

U tebe bych cekal trochu vetsi uroven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24721
16.7.26 08:21

Tvl, jestli tohle znamená citově založený člověk, tak to nechci. Vzdyt to celý nedává smysl. Nikdy s ni nespal, ted on ma konecne holku, na ktery mu zalezi (ona mu to udajne přeje) a pak vycita dalsi zensky, ze jim kazi vztah? Aspon vidíte kam vede to, kdyz si chlap čechrá peří, uměle vzbuzuje žárlivost, zneužívá metodu cukru a biče. Doufam, ze se Pírko chytí za rypák a uz ty jeho experimenty na zenskejch dělat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.7.26 08:26

@Andelskej_Satan @Honza 12
Ja vas dnes proste srdickuju, souhlasím, Klopotkove závidět sexuální zážitky ja absurdni, i když predpokladam, ze to Son myslela s humornou nadsázkou. Honza, souhlasím s tvým pohledem na helmutismus. A nemam naprosto žádnou radost, ze si holky vjely do vlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78064
16.7.26 08:28
@Centropen píše: Více
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30217
16.7.26 08:28
@Arturie píše: Více

Tak on o sobě celou dobu, co tady působí, píše, že lásku vůbec neumí. Že umí jen zamilovanost a hormony. To je úplně marný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78064
16.7.26 08:38

S tím chycením se za rypák si nemyslím.
Jinak teda jsem daleka zastávat se Pejráka, ale ty korespondenční prohozy evidentně rozjíždí Malina, a zas chápu, že pro chlapa s příjemně masírovaným egem je těžké neodepsat.
K dobru mu lze přičíst, že i když se mu ona celou dobu nabízí, on toho nevyužil a zůstal u vypisování.

Akorát teda nechápu, že když si Sonarka s Pírkem vyměnila pár zpráv, ví to Malina a dělá kolem toho čurbes. 8o
Chcete říct, že celou dobu dělám všecko blbě a když si s někým vyměním SZ, musím to někam hlásit? :think: :think: :nevim:

Příspěvek upraven 16.07.26 v 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10600
16.7.26 08:38

a kdo je vůl..volem zůstane :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30217
16.7.26 08:39

No vůbec. A jestě kvůli takovýmu tydýtovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.7.26 08:45

Tentokrát si holky musely napsat mezi sebou, protože se moje zpráva Sonarce objevila u Maliny a ta mi jí přeposlala.

Já jsem v tom nevinně. Proč to mezi nima začlo nevim. Nepsal jsem Malině žádný provokace, že bych chtěl Sonarku nebo tak. Ostatně minule to bylo jen kvůli tomu, že ona mi zatajila Pisálka. Tak jsem použil Sonarku jako bič na Malinu. Ale to bylo před 3/4 rokem cca a vysvětlil jsem to oboum i tady veřejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10600
16.7.26 08:45

Woe ty by ses s Malinou mohl chytit za ruku a jít vstříc nevyrovnaným zítřkům..aneb kam vítr…jednou jsi děsně nad věcí a podruhé moralizuješ…kam se hrabe pápež 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.7.26 08:46

Ne, po tomhle co se stalo teď, žádný experimenty ani flirtování. Tohle už nechci zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10600
16.7.26 08:46
@Richard Wagner píše: Více

Hele fakt ti to za tohle stojí?..a myslím stojí jako stojí né stojí jako stojí :D…vždyť je to jak na základce…🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
16.7.26 08:48
@Honza 12 píše: Více

Já mezi láskou a hormonama v hlavě/chemií nevidim rozdíl. To máš recht, tydýte. Jsem biolog, takže opravdu nevidim.

Mimochodem nenávist a závist jsou taky jen chemie v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová