Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1285
23.7.26 16:46
@Luxusnixicht píše: Více

Tak asi si posilali kdysi srdíčka poštou a list dorazil za par mesicu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17899
23.7.26 17:00
@Padlý.anděl píše: Více

Ono tohle tady neni moc chapano, ani akceptovano…proste umrel ti pes, tak co, tak ho pohrbi, dva dny si pobrecis a pak si koupis jineho…snadny jak facka ne :* Mozna blbe prirovnani, ale obcas mi prijde, ze si to tady vsichni predstavuji hrozne jednoduse…ja si zase nemyslim, ze je v zivote tolik lasek, ktere nam jsou dane…a uz vubec si nemyslim, ze musi prijit nejaka dalsi laska. Problem je i ten, ze kdyz s tim clovekem nezijeme a nemuzeme si tak projit tou fazi zevsedneni, budeme ho vzdycky povazovat za nekoho „vic“ a ty touhy tam mohou byt silne az do smrti bohuzel :jazyk: :* A i kdyz muze prijit nekdo dalsi, tak tohle se prekonava, co se intenzity tyce, dost blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
23.7.26 17:02
@M_Vladim píše: Více

Ani se mi o tom uz nechce dal mluvit, jak mi je z toho smutne, to není jediná věc, je toho vic, krok za krokem, tendence je jasna a clovek, který používá, co ma v hlavě, tuši, kam vede… pomalu, postupně, vždy kdys si lidi zvyknou na jeden liberticidni schodik, hodí se jim dalsi, samozřejmě vždy je to obkecano dobrym cílem, vzdy jen pro naše dobro, jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24579
23.7.26 17:15
@Centropen píše: Více

Tys dokoukala ten Pád? Byla jsem ted v zahraničí, mam skluz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
23.7.26 17:18

To je fakt blbý přirovnání…protože pro toho psa jsi vždycky na prvnim místě a udělal by pro tebe cokoliv…což se o Helmutovi fakt říct nedá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
23.7.26 17:19

Pro mne byla smrt psa tak nějak hlubsi bolest, než jakou jsem cítila po smrti kamaráda, protože pes byl součást meho života bliz, denně a vic, jak kamarád.. A boli to porad..

Příspěvek upraven 23.07.26 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
23.7.26 17:20
@Arturie píše: Více

Teď jsem v půlce druhý řady…ta první byla fajn, ale v té druhé se to začíná víc zamotávat…přijjde mi to lepší. Já myslela, žes to už viděla celý🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
23.7.26 17:32
@jege píše: Více

Hmmm 2025 to musí být lahůdky. To je víno, které se pije samo, bez namáhání. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40331
23.7.26 17:34

To je ironie anebo fakt? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
23.7.26 17:35
@Adull píše: Více

Jj mam hotovo. Tak vynech flurtovačku s jegem na jeden večer a val to dokoukat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
23.7.26 17:38

Koukám :pankac:…ale neba mě na to vejrat celej večír…to dávkuju, kdyz se mi chce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40331
23.7.26 17:39

Nemůže, čteš zadkem, že je nadržená a pokouší se mě sbalit, ale já furt odolávám? :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10451
23.7.26 17:50
@jege píše: Více

Kulturní referentka říkala, že se na nic nezmůžeš…a to je sákriš rozdíl :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.7.26 17:57

@jege teď jsem se doma ptala, jestli chlap se cítí jako hlava rodiny. Tak prý ne, možná se cítí jako někdo, kdo udává tempo, ale nebuldozeruje. :lol: a že my se vždy dokážeme domluvit :)

• Citovat
  • Upravit
40331
23.7.26 18:00

Tak nevím, hodil jsem do chladničky https://www.vivino.com/…vo/w/8014582 a teď nevím, jestli skočit pro kolu anebo to dám i bez ní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová