Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
A co ta tvoje kamarádka? Je stále šťastně zadaná a nemá už na tebe větší nároky?
A pořád máte frekvenci 3 x týdně. Nebo s jidlem roste chuť?
@zmrzlik píše: Více
Tam on nepojede…to neni cestou na Mallorku
Leda by tam meli nejake pivo v akci ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Napsala jsi to moc hezky… Nás to k sobě táhne vlastně celý život..Na zahradě mi stojí dům, který jsme si kdysi dávno spolu malovali…V každém chlapovi jsem vlastně hledala věci, které jsem prožila s ním. Fascinuje mě. Má dobrodružnou povahu a ví přesně na kterou strunu uhodit… Jen mě mrzí, že jsem to kdysi dávno odpískala. On mě pořád nosí v srdci… Takže bylo nemožné, se do něj znovu nezamilovat. Vlastně jsem tím šokovala samu sebe… Úplně mě to pohltilo.
@Virgin_Mojito píše: Více
A teoretik…Son potrebuje kvalitni anal…
@Luxusnixicht píše: Více
Karlovačko
Nebyl u Malorky? 🦈Tam bych nejezdila. ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak existují anální kolíky, může s tím v zadku chodit od rána do večera
@Virgin_Mojito píše: Více
take piju jen 2 dny v roce: v den, kdy mam narozeniny a pak v den, kdy narozeniny nemam.
@MyMelody píše: Více
Je to prosté. Já jsem věděla, že mám manželství v troskách. Budoucí bývalej mi dával hrozný kapky, protože chtěl, abych tu mizérii ukončila já…
A já se mu ozvala. Vždycky byl pro mě kotva. Někdo, kdo mě vždy s láskou podržel. Měla jsem vždycky pocit, že díky němu se můžu cítit víc sama sebou. Plně mu důvěřuju. Je snadné se mu otevřít.
A tak jsme se vídali a vidali a povídali. Je neskutečně laskavý člověk.
A já si uvědomila, že mi nádherně voní a že mě začíná přitahovat. Nebylo to během jedné noci. Každé další setkání jsme si byli blíž a blíž. Teď jsem ve stádiu, že se ho nemůžu nabažit… Připadám si s ním jako by mi bylo znovu 17. Chodíme do kina, jezdíme spolu na motorce na výlety. Někdy jen koukáme na západ slunce a já mám pocit, že zase žiju.
Cítím, že jsme k sobě vždycky patřily. Jen jsem to v mládí úplně zazdila ![]()