Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Jak na nic? Chlubit se na eMiminu ještě zvládnu!
![]()
@jege píše: Více
Proč to kazit colou. Se divím, že tam něco neuspořádáš, když toho máš tolik a volný byt. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak by dotyční zamávali a pěkně pozdravili. ![]()
@marin píše: Více
Ale pak by se naštvala a odrazilo by se to na dítěti! Univerzální výmluva.
@marin píše: Více
Ale s kým?
![]()
Pít je co, ale v chladničce se ze zoufalství oběsila myš, tak zrovna uvažuji, jestli skočit na nákup do obchodu, anebo si zajet pro čínu, třeba kachnu na medu anebo se proběhnout pro pizzu z pizzamatu, kupodivu celkem dobrou: https://www.pizzam.at/ ![]()
Jakože nemáš žádné známé kromě party svých pomocnic a uklízeček?
@Virgin_Mojito píše: Více
Ne, v Praze ne. Všechno kamarádi jsou ze střední anebo vysoké, a v Praze z nich nikdo není. Já nejsem moc typ na kamarádění, spíše morous, všechno pro rodinu, ale když se rozparádím, tak to stojí za to. Ale to mě musí někdo nejdříve rozehřát anebo do něčeho natlačit, a pak už jedu, jak dobře namazaný stroj.
@Virgin_Mojito Hele, Ty mě lituješ, dovez mi něco k jídlu! Albert mám 50 m od baráku, Lidl tak 500 m, Normu 200 m, Pizzamat 250 m, ale mě se nikam nechce! Zase budu o hladu!
![]()
Tak je pak jasný, že jediný zdroj tvých zkušeností je epipi.
Tvl tak to mi vysvetli, kdyz ses linej se i nazrat, jak chces ukukat mistni fanynky do mrtva?
@Andelskej_Satan píše: Více
Souhlas. To je vrcholné stadium lenosti. Nedivím se jeho paní, že nad ním stojí s bičem v ruce.