Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Jo, ja vim…jak rikam, tohle mivam i bez slunce, kdyz napriklad doma ve vedru cvicim…ale samo o sobe, jen z velkeho tepla, bez pohybu, to se mi nestalo…mozne to samozrejme je.. ale je fakt, ze ja kdyz je mi nekde velke teplo, tak se tam nezdrzuji vic, nez je nutne…co se auta tyce, taky klimatizaci moc nepoustim, protoze to snizuje vykon a jedu jak snek…obvykle staci otevrena okynka a da se to snest…neco jineho je stojici auto, napriklad v kolone…tam uz je klimatizace zadouci.
@Virgin_Mojito píše: Více
Je nejaka uzavrenka For Mango lovers? Hlasim se…
@Velryba černá píše: Více
Kacak te tak rozpalil, zes z toho dostala zimnici?
@Arturie píše: Více
Tak politik chtel. navodit horko aby ses svlikla…cemu nerozumis? ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
To vypada jako naramne zabavnen clovek ten tvuj starej…najdi si milence uz Mango,.znis frustrovane ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No, víš co, ono když je venku 37°C, tak to auto už otevřenými okénky příliš neochladíš. První den jsme absolvovali cca 225 km, druhý okolo 100 km, což mě evidentně dorazilo.
@M_Vladim píše: Více
To vypada na normalni seznamku, jestli se mi to zobrazilo spravne
@Luxusnixicht píše: Více
Klimatizace snižuje výkon? To jsem si teda nikdy nevšimla. Jako, že to víc žere, to asi jo. Ale na dalnici mívám spotřebu 4,8, dostala jsem se i 4,6l/100 km.
@Andelskej_Satan píše: Více
@Andelskej_Satan píše: Více
Co přesně zní frustrovaně? Čteš vůbec kontext? Mám se cítit frustrovaně, že provozuje činnost rozvíjející mozek a že nesjizdi žádné seznamky nebo třeba nečte epipi? To bych ho zabila.
Pointa byla hlavně ta, že můj chlap netráví čas balením ženských na netu, to je pro něj celkem nudná činnost.