Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo to sedí. Hlavně, že někteří pánové, kteří sem přispívají, nezní frustrovaně, to by si pomohla.
Pokud by opravdu frustrovaná byla, tak by byla frustrovaná na druhou. ![]()
No, ale když stejně jezdíš po městě 50? Ja to fakt na tom mym dvoulitru nijak nepozoruju, ze bych jezdila pomalejc. Nemuzu do prace prijet mokra jako myš, to dost ztrácí kouzlo. Lidi, co nepoužívají v tehlech vedrech klimosku, kdyz ji maji k dispozici, nechapu. Staci kdyz musim jet neklimatizovanym busem, to si pak jdu do metra a práce odpočinout.
Tady se musím Mango zastat. Kdysi jsem viděla v uzavrence fotku jejího manžela. A fakt fotogenický sympatak.
@Luxusnixicht píše: Více
Super, že se Helmut snaží
. Asi jsou tvým jazykem lásky slova, ne?
Mým určitě.
A s tím Andym. Těžko říct, co se mu honí hlavou, když nijak nereagoval. Já si myslím, že ho dost zasáhlo to ED. A to že jsi mu pak nenapsala. Mohlo to v něm prohloubit pocit vlastní nedostatečnosti. Anebo se vyskytla nová přítelkyně a nechtěl opakovat stejné chyby.
Spotřeba se mírně zvyšuje, nemá vliv na tychlost…, takže dojezd může být menší
@M_Vladim píše: Více
Ta ledova bez zmrzliny má rozum, ta druhá, s horou šlehačky, si nemůže stezovat na různé zdravotní problemy ![]()
@stock píše: Více
Já si na nic nestěžuji.
Aspoň v souvislosti s tím kafem. A to 2×.
Tedy celkem čtyři.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 09:29
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak za zalozeni takové skupiny/diskuze bych ordinovala dozivotni ban.
@stock píše: Více
Ve Švédsku jsem mela nejnižší spotřebu, jak tam mate jen tech 110. Za me idealni.
@Padlý.anděl píše: Více
Takhle, ještě něco dopovím, párkrát jsem na něj moc pěkně vyjela. Než si někdo představí scénu jako na divadle, umím to pěkně potichu. Cílíme na konkrétního člověka, nevyrábíme drama pro okolí, že ano. ![]()
@Arturie píše: Více
Teď 120 a zrovna si nějaký idiot chce přivydělat posilanim falešných SMS o pokutach a jejich zaplacením ![]()