Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
@Padlý.anděl píše: Více
Hezkyy…
Jen at se pekne snazi
![]()
U nas se taky kun probral…ne teda zase az tolik, jako u tebe…
Ale je to telepat…
Vcera jsem tu psala, ze me porad neoslovuje zajmenem „moje“., ze je to porad takove studenejsi…a vcera hodinu na to prislo ve zprave od nej osloveni „Moje lasko“
A zase tak nejak vrkame jako hrdlicky…no ale je tu vikend…tak mozna me nadseni opadne
Ale ted jsem spokojena
Co me ale trochu vyvadi z konceptu, je Andy…o kterem se mi porad neco zda
A premyslim, proc to udelal…tu blokaci..v zivote se mi to stalo jen u dvou muzu…u meho Ex a u Exmilence, exmilenec me tedy po 2 mesicich odblokoval a pise mi dodnes
…ale myslim si, ze k tomu dotycny musi mit vazne duvody. Protoze ja ho nijak nicim neobtezovala. Muzi jsou proste nekdy zvlastni
![]()
@Velryba černá píše: Více
A nemas spis nejakou virozu? Ja teda upal, ci uzeh taky parkrat mela, ale horecku nikdy…spis bolest hlavy, nevolnost, zvraceni, unavu…na slunce a vyssi teploty jsem hodne citliva…jinak my ted s kolegyni prodelaly covid
Ona s horeckou, já bez…ale priznaky totozne…libi se mi, ze porad nemam chut k jidlu
Potrebuji jeste zhubnout ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ne, není to viróza, samozřejmě mám i všechno to, cos napsala, ale k tomu byla i ta horečka. Při úpalu jsou ty čtyřicítky běžné.
@M_Vladim píše: Více
Mne Paralen nezabral nikdy na nic…jen velmi slabe…kdyz uz tak Aspirin, nebo Ibuprofen, Valetol…
Tak at je brzy lepe
Slunko je svina ![]()
@Luxusnixicht tohle si klidne pořídíš v zimě, treba v přetopené místnosti.
@marin píše: Více
No taky jsem zvedava, co nas ceka v zari
Minuly rok to byl Island
Aneb kazdy mesic neco
S byvalym pritelem navstivili pul Evropy…a ja, ktera ma fobii z letani, jsem kdysi jeji prvni odlet sledovala live pres youtube
Koukala na me trochu jak na blazna
Ale ted uz to beru v pohode…hodne mi v tom pomohl i Helmut…ten dnes zase zrovna odletal z Malty domu
Byl tam pracovne.
Tak to se mi nestalo
Takove teplo doma obvykle nemame…u me je to casto spojene spis s pohybem plus vetsi teplo…
@Luxusnixicht píše: Více
No jasně, jen to popisuje ten rozdíl, přímý vliv slunce - úžeh, vedro, které se slunečním zářením souviset nemusí - úpal.
Ten chlap ve výtahu jsem já: https://www.facebook.com/…018574974219
![]()