Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39224
31.7.26 23:03
@Velryba černá píše: Více
:nevim: Podle popisu léčby spíš kombo. :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.7.26 23:04
@M_Vladim píše: Více

Vůbec, nemám jedinou spáleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39224
31.7.26 23:07
Šiš! :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39224
31.7.26 23:12
@jege píše: Více
:nevim: V abecedě uživatelů ani jednou. :nevim:
No tak můžu snad napsat, že ledová byla se zmrzlinou, zatímco ta ledová (jo ta druhá), byla speciální. ;)
A byly dvě rundy. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:17
@Padlý.anděl píše: Více

Hezkyy… :kytka: Jen at se pekne snazi :D :*
U nas se taky kun probral…ne teda zase az tolik, jako u tebe… :D Ale je to telepat… :jazyk: Vcera jsem tu psala, ze me porad neoslovuje zajmenem „moje“., ze je to porad takove studenejsi…a vcera hodinu na to prislo ve zprave od nej osloveni „Moje lasko“ :lol: :jazyk: A zase tak nejak vrkame jako hrdlicky…no ale je tu vikend…tak mozna me nadseni opadne :mrgreen: :jazyk: Ale ted jsem spokojena :* Co me ale trochu vyvadi z konceptu, je Andy…o kterem se mi porad neco zda :zed: A premyslim, proc to udelal…tu blokaci..v zivote se mi to stalo jen u dvou muzu…u meho Ex a u Exmilence, exmilenec me tedy po 2 mesicich odblokoval a pise mi dodnes :lol: :think:…ale myslim si, ze k tomu dotycny musi mit vazne duvody. Protoze ja ho nijak nicim neobtezovala. Muzi jsou proste nekdy zvlastni :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:24

A nemas spis nejakou virozu? Ja teda upal, ci uzeh taky parkrat mela, ale horecku nikdy…spis bolest hlavy, nevolnost, zvraceni, unavu…na slunce a vyssi teploty jsem hodne citliva…jinak my ted s kolegyni prodelaly covid :D Ona s horeckou, já bez…ale priznaky totozne…libi se mi, ze porad nemam chut k jidlu :mrgreen: Potrebuji jeste zhubnout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.7.26 23:30
@Luxusnixicht píše: Více

Ne, není to viróza, samozřejmě mám i všechno to, cos napsala, ale k tomu byla i ta horečka. Při úpalu jsou ty čtyřicítky běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:30
@M_Vladim píše: Více

Mne Paralen nezabral nikdy na nic…jen velmi slabe…kdyz uz tak Aspirin, nebo Ibuprofen, Valetol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39224
31.7.26 23:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:35

Tak at je brzy lepe :kytka: Slunko je svina :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.7.26 23:37

@Luxusnixicht tohle si klidne pořídíš v zimě, treba v přetopené místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:42
@marin píše: Více

No taky jsem zvedava, co nas ceka v zari :mrgreen: Minuly rok to byl Island :D Aneb kazdy mesic neco :lol: S byvalym pritelem navstivili pul Evropy…a ja, ktera ma fobii z letani, jsem kdysi jeji prvni odlet sledovala live pres youtube :oops: :mrgreen: Koukala na me trochu jak na blazna :lol: Ale ted uz to beru v pohode…hodne mi v tom pomohl i Helmut…ten dnes zase zrovna odletal z Malty domu :D Byl tam pracovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17206
31.7.26 23:43

Tak to se mi nestalo :lol: Takove teplo doma obvykle nemame…u me je to casto spojene spis s pohybem plus vetsi teplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
31.7.26 23:57
@Luxusnixicht píše: Více

No jasně, jen to popisuje ten rozdíl, přímý vliv slunce - úžeh, vedro, které se slunečním zářením souviset nemusí - úpal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39306
31.7.26 23:59

Ten chlap ve výtahu jsem já: https://www.facebook.com/…018574974219 ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová