Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
No nevím, navíc dneska bylo varování i pro špatnou smogovou situaci v Praze.
@Virgin_Mojito píše: Více
Na zádech? Tě podrbu i bez uzavřenky!
![]()
@Arturie píše: Více
Jo, problém byla klima, on ji nikdy nepoužívá, takže ani nekontroluje.
@marin píše: Více
No od urciteho veku jsou to uz spis zase vic deti
Nez soudni dospeli…a asi bych se bala s nekym takovym sednout do auta…ale ja vseobecne nemam dobry pocit, kdyz neridim ja, ale nekdo jiny
Minule nas vezla dcera z oslavy a to taky bylo neco ![]()
@Velryba černá píše: Více
Presne! Nevim, ze si v tom vedru ti dedci tak rochnej. My jsme tenkrat jeli za mou mámou na chatu a ja tam přijela uplne uvařená. A na dalnici moc nejde otvírat okýnka. Tak se z toho nějak rychle dostaň ![]()
On je prostě zvyklý na všechny extrémy počasí, vždyť i v tomhle dělá hodiny venku.
@Velryba černá píše: Více
No, ale když si vymyslel tu cestu, měl tu klimatizaci doplnit. Kvůli tobě, když vi, že nesnášíš horka.
Neuvědomil si to, navíc jsme spolu nikdy netrávili čas až v takovém počasí.
Já dneska viděla, jak Dublin vzdává v ulicích hold Glenu Hansardovi. Pěkné to bylo, jak lidi vzali kytary a zpívali. A jak Bendig navštívil Řecko, nic od toho nečekal, ale úplně se do něj zamiloval. Jeho kamarádka ho učila řecký tanec a hledá někoho, kdo by si ho s ním zatančil někde na zábavě v Mostě.
To na mě vyskočilo, ne že bych Bendiga hledala. ![]()
To bylo na Facebooku? Ten moc nepoužívám, nedá se to dobře ovládat, vypnout ty reels a tak. Ale to mě překvapilo, že tam je skupina, kde ženské porovnávají fotky chlapů, s nimiz chodí. Ani nevím, proč mi to nabídlo, nic takového tam nesleduji. Podeziram z toho cookies, že vědí, že načítám epipi a podle toho mi to tam dává ty kontextové topiky ![]()
@Velryba černá no a tak co výsledek? Táhneš tu kárku dál?
P. S. at je ti brzy dobře!
Tak jezdi pomerne rychle, ale to i ja…ale hrozne se lepi na ostatni auta, az jsem mela strach, ze to nedobrzdi a do nekoho tukneme…
Tak jsem ji to rekla a hned jsem to schytala, at se pry uklidnim
Ona ma takovy malinkaty auto a muj ex rika, ze vzdycky, kdyz ho veze, tak si pripada jako Luis de Funes v Cetnikovi ze Saint Tropez, jak ho vezla ta jeptiska ![]()
Já nevím, na čem. Dcera tam má instagram, tak možná na něm.
Dneska jsou kdejaké skupiny všeho možného, ale že někdo porovnává fotky?