Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
A jaké používáš nastavení k ranní erekci, které pak postuješ do uzavřenky holkám ke kávě? ![]()
Postne to rovnou do repository. Jakýpak copak… ![]()
shutdown /l/s, vážení…
Dobrou: ![]()
@jege píše: Více
Tak já mu klidně řeknu svý, ale už bez scén a jen tehdy, pokud budu mít stejné pocity hněvu i za pár hodin/další den.. páč u mě to opravdu často bývá jen momentální impuls, který zpětně hodnotím jako zbytečný. Zatím to u mě funguje tak, že další den jsem v pohodě a na jeho zprávu reaguji už příčetně
Což je známkou toho, že mé amoky nemají racionální základ a je tedy dobře, že nereaguji hned, ale raději se v tu chvíli „vypnu“. Pokud by mě ale něco trápilo i další dny, pak mu to řeknu. Což je dle mého rozumný kompromis.
@zmrzlik píše: Více
Lorra dostane vycházky o víkendu
Můžeš si ho zítra večer vyzvednout
Jege se mi bohužel utrhl z řetězu
Snad se vrátí, až dostane hlad… ![]()
Nezarli
. Mohl jsi byt dal v uzavrence a posilat taky… Kávu samozřejmě. Ted se nedozvis, koho jsme tam naposled zdrbli
… ![]()
proste jim nastavim, no… co mi jineho zbyva? Vzdyt sam vis, jake holky tam jsou: Xena, Valkyra, druha Xena… tam se krehka duse jako jsem ja na odpor nezmuze ![]()
@Mkmkz píše: Více
Me vynech, ja tu jsem asi jedinej normalni:)
@Andelskej_Satan píše: Více
jj
Ale jestli se ti zda, ze vsichni jedou v protismeru, tak vis co ![]()
@sirikit píše: Více
Budeš nervózní tak, že hlad bude to poslední co ucítíš. ![]()
Co máš, Fortrans, Eziclen, nebo Picoprep?
@sirikit ber to z té lepší stránky. Pokud ti najdou polypy a odstraní je, máš na dalších 5-10 let klid. Až 70% populace polypy má a hádej z čeho rakovina tlustého střeva vzniká? Bingo. Z polypů.
@Luxusnixicht píše: Více
Mému taťkovi bude letos 80, a tedy kolem toho věku, už to jde pomalu a jistě dolů všechno. Řidičák má, ale jezdí teď jen do vedlejší vesnice. Myslím si, že ten největší zlom je mezi těmi 75 - 80. U těchto lidí už je to o strach, ty reakce jsou pomalejší. Ještě tak na cestách, kde to znají a není takový provoz. A to tedy taťka jezdil celý život i v zaměstnání a řidič byl výborný. Jeho kamarád má řidičák a doktorka mu napsala, že může jezdit jen do 20 km.