Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40494
30.7.26 23:00
@M_Vladim píše: Více

Přesně! Já, nesportovec, chodím do sauny se zapálenými sportovci, a to slyším samá kola a lyže za desítky a stovky tisíc, desítky a stovky kilometrů, jenom co vykoukne jarní sluníčko anebo napadne první sníh, a do toho samá zranění, složité operace kolen a dalších končetin, výměna kloubů a pod., takže se vždy přesvědčuji, že sportem k trvalé invaliditě. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40001
30.7.26 23:01
@jege píše: Více
:P
Nejhorší je, že když ti utíká, tak vlastně ještě přidáš plyn. :roll: :mrgreen:
Tak můj přítel jezdí každoročně do Jugošky… chápu… námitka. Ale on ty státy objíždí. Na motorce s manželkou. :lol:
Jinak tedy jezdí motokros. 8o :P
Může si to dovolit. Je o půl roku mladší než já! :P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40001
30.7.26 23:03
:mrgreen:
Já jsem to o těch protézách nepsal tak úplně náhodou. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:03
@zmrzlik píše: Více

To víš, že jo! Ale nemusíš jí vystřídat, stačí, když se přidáš. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40001
30.7.26 23:05
@Andelskej_Satan píše: Více

Co jako? :think: :nevim:
Mohl bych sem hodit zprávu, ale zas, proč. :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:06
@Virgin_Mojito píše: Více

Nebuď zbytečně hnusná víc než obvykle! :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:08
@sirikit píše: Více

A popřeješ jím v pondělí anebo kdy tam jdeš, ať jdou do (_!_)? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
30.7.26 23:09

to bylo vysvetleni k drivejsimu postu, nasaveni gpt k ranni konverzaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17989
30.7.26 23:11
@Centropen píše: Více

Potlačuju ho, protože je iracionální… vychází jen z mé nejistoty a strachu…a nemyslím si, že by měl někdo v páru vše od druhého ustát… :think: Řekla bych, že Helmut to pojal správným způsobem… vzhledem k okolnostem. A pokud v tom chci zůstat, není ani pro mě dobrý, se pořád nervovat a snažit se ho mít pod kontrolou… stejně ho neuhlídám, ani mu nic nedokážu. V našem případě je důležité to, že chceme být v kontaktu, že si vzájemně každý den napíšeme a chceme se vidět, když to okolnosti dovolí. A vím, že to možná občas vybublá…ale nemyslím si, že je nutné ten vztek obracet k Helmutovi…on mě nenutí v tom zůstávat, ani mi nikdy nic nesliboval… myslím, že to vždycky bral tak, že si jednou najdu někoho tady a mezi námi to skončí…ale do té doby bude rád, když to bude mezi námi pokračovat…to je jasné. Vždycky dával najevo, že je to spíš na mě… že on je takhle víceméně spokojený, jak to máme nastavené. A bere to, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77771
30.7.26 23:15

Nejspíš je tam pošlu i se sestřičkou. Když mám hlad, nejsem to já. :nevim: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:16
@aiwwa píše: Více

A proto je nutné předtím povrch kůže porušit speciálním „píchacím“ kladívkem, aby kolagen, vitamíny a pod. pronikly do hlubších vrstev kůže. Je to trochu složitější a o hodně dražší, než pouhá maska, ale celkem to funguje, tu kůži to vyživuje, napruží a pokud se to vhodně zkombinuje s botoxem a lipolytiky, tak je to asi maximum, čeho lze občasnou neinvazivní péči dosáhnou.

Ten preslifting mám vyzkoušený na vlastní kůži. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40001
30.7.26 23:17

Tak přátelé, spustil jsem bečku Shutdown to sleep. :P… bečka = batch, tedy dávka příkazů. 8)
:think: Playbook v Ansible vypadá líp… Tak dobře, playbook doběhl na značku rollback to sleep. :jazyk: :mrgreen:
Neboli mám dost, dneska jsem toho dal dost, zítra leháro u vody. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:20

Ano, přesně tak, když Ti utíká, tak ještě víc přidáváš plyn, a nemůžeš to ovlivnit! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
30.7.26 23:24
@Luxusnixicht píše: Více

Nemusíš tak podrobně, stačilo napsat, že budeš poslouchat, abys jej náhodou zas nenaštvala a on se na Tebe nevykašlal nadobro. ;) :jazyk:

Bylo to dost přímé a upřímné? :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40001
30.7.26 23:24

Jednu masku tu mám schovanou… asi se bude hodit zítra, až přijedu s připálenou tlam…ehm… prosluněným obličejem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová