Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Já to měl také pár dní, než mi zavařili výfuk. A pak zase chvilku, když mi ukradli katalyzátor. To byl rachot a střílení, jak z děla. ![]()
@jege píše: Více
Tak tos´ byl ty?! ![]()
Každej večer se tu někdo s amplifikátorem najde. Nacpal bych jim to do… nosu! ![]()
Příspěvek upraven 30.07.26 v 22:57
@M_Vladim píše: Více
Neboj, za chvíli budeš moct zase hrát dětský role… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Já jsem svoji odpověď ještě editla.
V první fázi před čištěním střeva tedy prý můžeš, píše AI, ale proč, že jo?
Trocha hladu ještě nikoho nezabila a upřímně, beru to trošku i jako hubnoucí urychlovač.
Protože po návratu k běžné stravě samozřejmě nenajedu na svíčkovou, ale hezky ukázněně zase na svoji mírně restriktivní nízkokalorickou.
Když už proti tomu nemůžeme nic dělat, nezbývá, než toho využít - a třeba ještě takových 5 kilo dolů by mě neurazilo. ![]()
@Fukitol píše: Více
Ty kokso, co všichni chlapi středního věku vidí na motorkách? Chuť se rozflákat? ![]()
Mě to bavilo v cca 15 letech, kdy jsem vždy o prázdninách vzal Jawu 250/350 (už nevím, kolik kubíku měla), kterou měl táta v kůlně a když si, lehce podroušený, dával po obědě šlofíka, tak jsem jí potichu vytlačil od hájenky a po lesních cestách pak lítal 100-120 km/hod. Samozřejmě bez helmy a asi i bez brýlí. To byl adrenalin, protože kdybych spadl, tak jsem na kusy.
A pak ještě na střední, když jsme si na letní brigádě v Německu, půjčovali od místních kluků jejích Simsony a pokoušeli se na nich jet na zadním kole. Mně se to celkem dařilo, až jsem to jednou přehnal, motorka mi utekla a já jí doběhl až skončila u popelnic.
![]()
@stock píše: Více
A jak padal tak v každým patře slyšeli jak říká:
„Zatím je to dobrý!“ ![]()
Jo dobrý, jenom semtam bum mimo pořadí. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Jo, ať mě zalehne v posteli, a nepouští, dokud jí nevystřídáš!
![]()