Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
No to neeeeee. To nemuzu! Ji milujeme. Prosimte zeptej se jeste, jestli trpi. Jestli ji to nejak bolí
. Pokud ne, zustava na doziti… Jinyho uz nechci…
@Venetia píše: Více
Tak to bude jako u lidi…tem taky padaji vlasy z velkeho stresu…a pry s odstupem 2 mesicu…coz je u me ted aktualni, neb mi zacaly hrozne padat vlasy, uplny chomace…
A tak jsem premyslela, co bylo pred 2 mesici…
Jeste budu kvuli Helmutovi plesata
![]()
@marin píše: Více
Ti starsi lide to asi stejne casto porusuji…
Zvlast kdyz jsou z vesnice a potrebuji obcas nekam dal zajet…ale zase teda je pravda, ze u nas na nechvalne zname silnici smrti - mezi Decinem a Ustim, bouraji predevsim lide stredniho veku, pripadne mladsi…starsi tolik ne. Ted zrovna pred 3 dny tam byla dalsi bouracka…to je kazdou chvili.
@jege píše: Více
Zobak ma v pohode… Pokud normalne pije a jí a neboli ji to, tak prostě zůstává! Jen vypadá takhke 🙈.
@xiaxxx píše: Více
https://www.rajpapousku.cz/…d-kontrolou/
Jé, koukám, že to samé už sem vložil jege.
@Luxusnixicht píše: Více
A Americe už jezdí ta roznaskova služba. Robo taxi nebo tak nějak se to jmenuje
@Luxusnixicht píše: Více
Mně přijde, že i častěji riskují. Už nedokáží to riziko vyhodnotit. Třeba jeden můj příbuzný se kochal prý měsícem a narazil do stromu. No naštěstí při tom nikoho nezranil jen sám sebe.
@jege píše: Více
Prosím tebe. To jsou hnusné pomluvy.🤗
Ve skutečnosti jsem hodná, tichá. Věrná. Nekouřím, nepiju, nadprůměrně vydělávám. Jsem milující máma a partnerka ![]()
Jediné, co neumím, je naskládat správně nádobí do myčky, to můj chlap je schopen mi udělat půl hodinovou přednášku o správném plnění myčky 👹
Jinak jsem anděl 😇
A emancipovaná radikální feministka k tomu 🤫
Příspěvek upraven 31.07.26 v 19:06