Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit
A někdo mi tu radí, ať se na to už vykašlu, což napadně zní, že jako služebně starší ztrácím jakýkoliv nárok na trochu lásky!. ![]()
@M_Vladim píše: Více
KBV je kamarádka bez výhod? Na ty nárok máš samozřejmě ![]()
@stock píše: Více
No vzdyt to je to, cemu nerozumim, jak muzu byt hrda na to, ze Honza, ktery ma moji narodnost, vyhral. Kdyby nevyhral Honza, ale vyhral Fernando, bude hrda jina zena nekde jinde na svete… co to meni?
Navic
, ja tak nejak inklinuju v sympatiich pro ty, kteri prohrali… nelibi se mi moc svet, kde se furt jen soutezi, kdo je lepsi a rychlejsi… zacina to v materske skolce, pokracuje skolou.. a produkuje to par vitezu a spoustu porazench a frustrovanych, kteri ale muzou mit jine kvality..
Nevidels: https://www.csfd.cz/…obu/prehled/ ?
![]()
@jege píše: VíceÁ, pán zas na mě bude používat ňáký cizí termity!
@Virgin_Mojito píše: Více
Standartní zkratka. ![]()
Díky za schválení. 🍀 Já už se klepal hrůzou, že schválení nebude, že je na mě nasazený nějaký vočko!
Včera jsem jel celou cestu jenom se zrcadlovkama a v basebolce s šhamagem přes obličej. V hospodě jsem šestkrát něco upustil, abych mohl podlézt stoly a podívat se jestli tam není odposlech.
Uff! ![]()
Houby odposlech! Nám neuniklo, že KBV měla šaty. Podívat ses chtěl, Ty úchyle!
![]()
@jege píše: Více
Ale tak…
Račte se podívat, že tam jsou dvě ramínka… Sice nudo, co tu někdo naznačoval, tak to ne, ale na koupališti bylo hezkých holek dost… : ![]()
Navíc pod stolem vidět nejsem. Ovšem nahrávka hovoru tady na sklo, to by byl prů…
Moment, teď tu před barákem někdo parkuje. Snad to nebude FBI… ![]()
Příspěvek upraven 01.08.26 v 15:51
@Arturie píše: Více
Sice ne z dětství, ale s bratrancem, a oba hrají fotbal jak z partesu ![]()