Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10468
1.8.26 18:48
@Virgin_Mojito píše: Více

Tobě taky…byť je trochu mimo :palec:

Příspěvek upraven 01.08.26 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17956
1.8.26 18:50
@Monicka39 píše: Více

Ano, da se rict, ze je konzistentni v tom, ze je naprosto nepredvidatelny :D To souhlas.
Jenze on si se mnou nemenil zpravy jen, kdyz si chtel vrznout…byli jsme v kontaktu prubezne 6 let a vetsinou bez sexu :D..a to obdobi mezi prvni a druhou schuzkou, jsme propsali cele…coz bylo nejakych 7 mesicu…psali jsme si porad, celou dobu, ne kazdy den, ale casto… A nikdy jsem se na nej nedokazala nejak vic zlobit…pro me to byl takovy ojedinely vztah, nebrala jsem to uplne vazne, ale presto me ten chlap bavil, zajimal a neskutecne pritahoval…a myslela jsem, ze to ma ke mne podobne, ze me ma nejakym zpusobem rad, pritahuju ho, ale neni to uplne na vztah…takze proste takove nejake kamaradstvi..? :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
1.8.26 18:50
@Adull píše: Více

Nikdo nejsme neomylný, napsala bych, že se z toho neposeru, ale už se stalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
1.8.26 18:51
@Velryba černá píše: Více
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39947
1.8.26 18:51

Tak ty dva litry dám. :think:
Možná trochu víc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
1.8.26 18:52
@M_Vladim píše: Více

Tak tím si nic takového nezpusobíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39947
1.8.26 18:54
:palec: Obzvlášť s draslikem a slanými čipsy. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40427
1.8.26 19:00

@Virgin_Mojito Jak jsi dosáhla změny nicku? Dá se to nějak v administraci anebo jenom na požádání u adminu? Já jenom, že jsem teď náhodou objevil další. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
1.8.26 19:02
@jege píše: Více

Napíšeš email adminům. Jen mě upozornili, že se to cituje nějak blbě, ale už jsem to neřešila.

• Citovat
  • Upravit
30448
1.8.26 19:12
@MyMelody píše: Více

Já třeba mám sport ráda jako divák, jinak jsem sportovní antitalent. Jako malá jsem se dívala s taťkou na fotbal, na hokej, na olympiádu… Měl tři dcery. :mrgreen: Třeba teď na finále MS ve fotbale jsem se dívala s mladší dcerou na dovolené v Řecku. Všude to tam šlo na velkoplošných obrazovkách. Ta se ke sledování sportu dostala spíše kvůli influencerům, které někdy sleduje. Dříve jí to nebavilo. Já mám tedy ráda turistiku, lážo plážo plavání, jedenkrát týdně chodím na agua fitness. Ale po státnicích jsem slíbila dceři, že s ní půjdu do fitka. :lol: Chodí tam s kamarádkou. Stále mě k tomu přesvědčuje, ať tam s ní jdu, tak jsem jí říkala, že teď ne až na to bude čas. Tak mě podezřívá, že si to kvůli tomu posouvám, abych tam s ní nemusela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
1.8.26 19:30
@Luxusnixicht píše: Více

Tak on je praveze predvidatelny, kdyz nema do ceho pichnout, vzpomene si na ty, ktere ho neposlaly do kelu.

Příspěvek upraven 01.08.26 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24599
1.8.26 19:34
@marin píše: Více

To je hezky, že s tebou dcera chce chodit do fitka. To si užívej, dokud to chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
1.8.26 19:36
@marin píše: Více

Do toho fitka bych na tvem miste sla. Ja bych to brala jako nutnost, taky delam trochu sport, ale jen z toho duvodu, ze chci vypadat, jinak bych nehla prstem.

Mne nebavilo vlastne nikdy koukat na sport jako je hokej, nebo fotbal, basketbal, lyzovani, atd, nechapu to. Jeste tak krasobrusleni, kdyz tam daji nejakou skvelou hudbu, ale i to mne za chvili nebavi, je to porad to samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39947
1.8.26 19:40

Tak se mi ti udělalo nějak smutno a hádej, na koho jsem si vzpomněl… :P
Tak pokud se to líbí oboum… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25066
1.8.26 19:41

Nevim, jestli se mi podaří Ti vysvětlit, že pro mě sport není jen o vítězství nebo prohře. Je o kolektivu/komunitě, radosti a sdílení zážitků s ostatními. Fandit týmu je hodně jako sledovat oblíbeného umělce nebo televizní seriál – zapojíš se, jsi nadšena a mas radost, když se věci daří, a zklamání, když se věci nedaří. Takže nejasam, že Fernando prohral. Jasam, že jsme vyhrali. Necitim skodolibost, ze Fernando prohrál. To si fakt asi mysli člověk, který v životě nesportoval. On může Fernando klidně příští zavod/zapas vyhrát. Myslíš, že ho budu proto nenavidet? Nebudu, ale budu otravena, že jsme prohráli, možná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová