Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
Ano, da se rict, ze je konzistentni v tom, ze je naprosto nepredvidatelny
To souhlas.
Jenze on si se mnou nemenil zpravy jen, kdyz si chtel vrznout…byli jsme v kontaktu prubezne 6 let a vetsinou bez sexu
..a to obdobi mezi prvni a druhou schuzkou, jsme propsali cele…coz bylo nejakych 7 mesicu…psali jsme si porad, celou dobu, ne kazdy den, ale casto… A nikdy jsem se na nej nedokazala nejak vic zlobit…pro me to byl takovy ojedinely vztah, nebrala jsem to uplne vazne, ale presto me ten chlap bavil, zajimal a neskutecne pritahoval…a myslela jsem, ze to ma ke mne podobne, ze me ma nejakym zpusobem rad, pritahuju ho, ale neni to uplne na vztah…takze proste takove nejake kamaradstvi..?
![]()
@Adull píše: Více
Nikdo nejsme neomylný, napsala bych, že se z toho neposeru, ale už se stalo. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak ty dva litry dám. ![]()
Možná trochu víc. ![]()
@Virgin_Mojito Jak jsi dosáhla změny nicku? Dá se to nějak v administraci anebo jenom na požádání u adminu? Já jenom, že jsem teď náhodou objevil další. ![]()
@jege píše: Více
Napíšeš email adminům. Jen mě upozornili, že se to cituje nějak blbě, ale už jsem to neřešila.
@MyMelody píše: Více
Já třeba mám sport ráda jako divák, jinak jsem sportovní antitalent. Jako malá jsem se dívala s taťkou na fotbal, na hokej, na olympiádu… Měl tři dcery.
Třeba teď na finále MS ve fotbale jsem se dívala s mladší dcerou na dovolené v Řecku. Všude to tam šlo na velkoplošných obrazovkách. Ta se ke sledování sportu dostala spíše kvůli influencerům, které někdy sleduje. Dříve jí to nebavilo. Já mám tedy ráda turistiku, lážo plážo plavání, jedenkrát týdně chodím na agua fitness. Ale po státnicích jsem slíbila dceři, že s ní půjdu do fitka.
Chodí tam s kamarádkou. Stále mě k tomu přesvědčuje, ať tam s ní jdu, tak jsem jí říkala, že teď ne až na to bude čas. Tak mě podezřívá, že si to kvůli tomu posouvám, abych tam s ní nemusela. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak on je praveze predvidatelny, kdyz nema do ceho pichnout, vzpomene si na ty, ktere ho neposlaly do kelu.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 23:04
@marin píše: Více
To je hezky, že s tebou dcera chce chodit do fitka. To si užívej, dokud to chce.
@marin píše: Více
Do toho fitka bych na tvem miste sla. Ja bych to brala jako nutnost, taky delam trochu sport, ale jen z toho duvodu, ze chci vypadat, jinak bych nehla prstem.
Mne nebavilo vlastne nikdy koukat na sport jako je hokej, nebo fotbal, basketbal, lyzovani, atd, nechapu to. Jeste tak krasobrusleni, kdyz tam daji nejakou skvelou hudbu, ale i to mne za chvili nebavi, je to porad to samy.
Tak se mi ti udělalo nějak smutno a hádej, na koho jsem si vzpomněl… ![]()
Tak pokud se to líbí oboum… ![]()
Nevim, jestli se mi podaří Ti vysvětlit, že pro mě sport není jen o vítězství nebo prohře. Je o kolektivu/komunitě, radosti a sdílení zážitků s ostatními. Fandit týmu je hodně jako sledovat oblíbeného umělce nebo televizní seriál – zapojíš se, jsi nadšena a mas radost, když se věci daří, a zklamání, když se věci nedaří. Takže nejasam, že Fernando prohral. Jasam, že jsme vyhrali. Necitim skodolibost, ze Fernando prohrál. To si fakt asi mysli člověk, který v životě nesportoval. On může Fernando klidně příští zavod/zapas vyhrát. Myslíš, že ho budu proto nenavidet? Nebudu, ale budu otravena, že jsme prohráli, možná ![]()