Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24488
1.8.26 18:34
@Virgin_Mojito píše: Více

Jde o to, že jemu ta vedra asi tolik nevadí a tím pádem nepoužívá klimatizaci. A nenechal ji doplnit, neklimatizovalo to. Souhlasim s tim, ze ji nemel za tehlech podminek nikam tahat v tom vedru, kdyz mu urcite psala i ty vedlejší okolnosti jako tady nam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.8.26 18:35
@Monicka39 píše: Více

Něco dopoledne, více odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.8.26 18:35
@Luxusnixicht píše: Více

No pro nas ctenare se chova docela konzistentne a predvidatelne :D Kamaradstvi je prece o necem uplne jinym. Ne ze si s tebou chlap vymeni par zprav, kdyz si chce vrznout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.8.26 18:36
@Velryba černá píše: Více

Upalu a uzehu se zatim se stestim vyhybam, nemela jsem to nikdy, ale zato se mi podarila jina blbost. Kdyz mam prvni symptomy uroinfektu, okamzite do sebe leju vodu a posledne jsem to prehnala s vodou, nevim kolik litru jsem do sebe nalila a najednou mi bylo hrozne blbe a na urgentu lekar kroutil hlavou, ze jestli jsem se chtela zabit vodou. Mela jsem diky excesu vody tak nizke hodnoty NaCL a potasia, ze mi to zpusobilo arytmii. Bacha na vodu :) :(, v tom horku pit, ale taky s jistou mirou.

Příspěvek upraven 01.08.26 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.8.26 18:37

A tím řevem bych něco spravila? Asi ne, viď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.8.26 18:38
@MyMelody píše: Více

No jasně, to se vypláchneš tak, až si způsobíš luxusní rozvrat vnitřního prostředí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10070
1.8.26 18:38

No stane se..netřeba z toho dělat drama.
Dřív lidi v autě klimatizaci neměli a co?..Velryba je snad svéprávná a že je vedro věděla taky… fakt ji milenec úpal nezpůsobil… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.8.26 18:39

Obecně téměř neřvu, takže u mě je to fakt signál, že jsem hoooodně na. sraná. Za necelých 20 let jsem na chlapa řvala asi 4×, a vždy hodil zpátečku a omluvil se. Pamatuje si to.
Ale necpu to nikomu. Píšu tvoje vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.8.26 18:42
@Adull píše: Více

Nikdo prostě nevěděl, že ta klimatizace nefunguje, každopádně to neudělal naschvál. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.8.26 18:42

Možná ale funguje v těch ostatních. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.8.26 18:43

No sak :zed:, uz jsem poucena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10070
1.8.26 18:45

Takže když vlezeš do auta přestože viš, že maji být tropy…klimatizace buď nefunguje nebo ty mu neřekneš, aby ji pustil…když jemu to třeba nevadí…tak ho seřveš jako bys byla nesvéprávná? V extrému bys mohla taky sedět v tropech doma na řiti…že budou vedra se vědělo jak dlouho dopředu.. někam jet je každého rozhodnutí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
@MyMelody píše: Více

Proti úžehu jsem se naučila efektivně chránit, nikdy neodhalovat ramena, pokrývka hlavy (široká krempa), odhalená místa pravidelně zaplácat silnou vrstvou odpalovacího krému. Je vedro, ale úžeh se mi vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
@Adull píše: Více

Ano, děkujeme za názor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10070
1.8.26 18:47