Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
Ale hezky pohreb zaslouzi, takovej cirkevni a dojemny. ![]()
Příspěvek upraven 01.08.26 v 21:38
@MyMelody píše: Více
Kazdopadne Helmut ji porad oznacuje jako Ex
Treba je to Ex s vyhodama
A nechce, aby Helmi mel nekoho dalsiho…tady je ale evidentni, ze ani nuz na krk nepomuze..kdyz chlap nechce byt verny, tak zkratka nebude…a vzdy si najde nejakou cesticku…Helmut je proste klikar…dve zensky, ktery se ho nechteji vzdat
Ja zase na jednu stranu chapu, ze toho vyuziva…holt si umel vybrat…
@Luxusnixicht píše: Více
Fajn
Taky kdo by ho chtel mit natrvalo
Ja bych s nim vic nez milenectvi nechtela…
Ale tak nevime jak to je…muj znamy zil takhle x let…ze se zenou uz leta nic nemeli, fakt vubec nic, to nam rikala i ona… ale on pritom nic nesmel
Na jinou se nesmel ani podivat a taky se odstehoval do sklepa
A asi uz tak nejak pro klid na vse rezignoval…ona ho uz jako chlapa nechtela, ale zaroven ho nechtela ani pustit a delala mu sceny…nakonec si nasla jineho ona a rozesli se… On je porad sam. Takze i takhle to muze byt. Treba jsem pro Helmuta takovy unik.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ani ty se nehlasis? To uz je divne
![]()
A jeje, zase Monicka a jeji vnucovani sve pravdy
Co by z toho mel mit? Treba si se mnou proste rozumel
Akorat to ego bylo silnejsi. A zname se 6 let, to neni, ze me sotva zna. Zna me dobre.
No, nesmel ani nikam chodit treba…subina nevim, kazdopadne dotycna byla hodne takova velitelka…tak ho mela zpracovaneho…a taky spolu meli dceru, rikal, ze to toleroval kvuli ni…a je pravda, ze Helmut taky nikam nechodi…
Jen kdyz ma rodinu na Mallorce
To se pak utrhne z retezu…ale jinak je porad doma. Takze i z toho je trochu videt, kdo ma veleni
Tuhle mi psal, ze jde se 2 kolegy na pivo… a par hodin na to psal, ze nikam nejde, ze to oba kolegove zrusili…coz se mi moc nezdalo…spis mu to bylo rozmluveno doma
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Mango kliiid, prudis krásné, nikam nechod, chybela bys…
Kdyby mel doma veleni, nejspis by byl pod takovou kontrolou, ze si neskrtne. Helmut mi z tvych popisu pripomina takoveho toho maleho, zbabeleho zenace, profituje, vyuziva, co se nabizi a lze na kazdou stranu.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 22:05
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak má pravdu v tom, že nemám milence
asi si budu muset nějakého pořídit, aby byly moje názory relevantní ![]()