Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A někdo třeba ano.
Když vidí, že se to dostalo tam, kam nemělo a cítí nějakou přitažlivost, tak tu zpátečku hodí. ![]()
@sirikit píše: Více
Moje romanticko naivní představa o milenkách vždy byla taková, že chlap si tu Bohyni rozmazluje a plní jí každé její přání
zkrátka si váží ji a jejího času a věnuje se jí naplno.
Ale toto vlákno mě vyvedlo z omylu těžce. Nicméně je možné, že rozmazlené milenky někde existují. Jen nepíšou sem…
@Virgin_Mojito píše: Více
To co popisuješ je spiš ze sekce Rosemunde Pilcher…tady čteš realitu ![]()
To se samozrejme stat muze, jde o to, ze v tom momentu prestava byt kamarad.
Kamarad je v mem svete nekdo, kdo me nepritahuje, ani by mi nenapadlo koukat na kamarada jako na chlapa, s kterym si chci zacit. Muz, ktery me pritahuje, nepada do kolonky kamarad. Aby me chlap pritahoval, co se nestava casto, musi se mi opravdu moc libit a kdyz se mi muz moc libi a pritahuje me, zacinam se zabouchavat a chci ho, ne jako kamarada, s kterym se sem tam vyspim, potrebuju jit do toho naplno, jinak to neumim, potrebuji jeho lasku.
Nikdy nerikej nikdy, treba se jednou to nastaveni zmeni, ale pochybuju, ten pristup ke vztahu je v moji podstate a to myslim zmenit asi nepujde.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 23:48
@Monicka39 píše: Více
No jak vidis, tak umim
City v tom nejake samozrejme byly…ale pro me je asi ten hlavni muz Helmut…a tak me tohle uz nejak nevykoleji. A u Andyho jsem zadne zazraky uz neocekavala…
A tentokrat pro me bylo hlavni, nemyslet na Helmuta, s tim jsem do toho sla…a jo byla bych radeji, kdyby A. zustal, ale neni to pro me zase az tak zasadni. On se treba zase casem ozve
A jo, taky na nej porad docela myslim, ale spis ve smyslu, ze bych ho chtela mit v posteli
Tu emocni stranku mi zajistuje Helmut.
@Andelskej_Satan píše: Více
Zas se držme reality - pokud má žena větší množství nezaopatřených dětí než malé, moc dlouhá fronta chlapů, kteří by ji brali i s nimi na vážno, jí nejspíš na rohožce nestepuje. ![]()
@Adull píše: Více
Nicméně myslím si, že existují ženy, které to s chlapy umí. Ale nejspíš nepotřebují to moc nikam vypisovat.
Určitě jsou. Ale to musíš sledovat někde jinde než na emiminu.
Ještě je důležité, zda jsou v režimu utajení.
Mam ten samej nazor, tohle vlakno me lehce sokuje, ze to tak neni.
Neni na tom nic tak zvlastniho, tam slo o to, ze jsi dlouhodobe psala, ze k sexu potrebujes lasku, co KSV nenabizi.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 23:38
@MyMelody píše: Více
Jenže tady reálně máš čtyři nebo pět milenek. Jenom.
Kapka v moři.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 23:40
Chlapi nemaj problem spat s kamaradkou, opacne to tak vetsinou neni. Pro zenskou je kamarad klidne jen kamarad, chlap si myslim, ze v tom skoro vzdycky vidi prilezitost.