Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
Soudim, ze mu zmizela profilova fotka a taky nevidim, ze by daval nejake fotky a je divne, ze by nic nedaval tak dlouho…
Mohl si teda jen upravit soukromi v nastaveni…ale to taky moc nevim, proc by delal…leda by si tam dal novou profilovku se svou milou
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Pokud chceš exkluzivitu…je to uz spis partnerství.. ![]()
Pr*del je, ze on vubec nezarli, na rozdil ode mne, ja jsem mirne zarliva, ale on je prvni chlap, ktery je absolutne nezarlivy, nikdy jsem takoveho nezarliveho klidase neznala. Na zacatku vztahu jsem videla v jeho ocich obavy, ale nikdy neudelal zarlive gesto a pozdeji, kdyz po mne nejakej znamej viditelne vyjizdel, tak se jen usmival jak slunicko na hnoji, skonstatoval, co se deje a rekl, ze me zna.
@Adull píše: Více
Klidne i to…jsem parovej a aktualne nestastnej. Ta druha mi chybi.
@MyMelody píše: Více
Tak on si skrtne jen diky sve praci
Ale jak to doopravdy ma, nema, netusim ani ja…protoze o sve pani moc nemluvi…spis vubec…jen ted, jak meli ty problemy…ale to az pote, co jsem na nej uderila, proc je tak divnej…takze jemu tohle neni tak docela jedno…mozna ma proste jen rad dve zeny…a ano, mas pravdu, nejvic ma rad sam sebe
To nepopiram.
No a v čem je potíž?..pokud jsi nezadaný a nabiziš exkluzivitu
…nemáš třeba přehnaný nároky?
@MyMelody píše: Více
Nezabalili. Ja mam KSV, to uz jsem tu vysvetloval ![]()
@Monicka39 píše: Více
Ja tam od te doby zadne nedavala…ale zkusim to, az bude co, tam dat…tim se to asi potvrdi.
@Luxusnixicht píše: Více
To je presne to, ze ty o nem nevis nic, jen se domnivas, jak veci jsou a tve domenky muzou byt od reality vzdaleny na mile a my tady mame taky jen domenky z toho, co o nem dlouha leta pises.
@Fukitol píše: Více
Aha
pardon.
Ale jo, spravna formulace je dulezita.
@Fukitol píše: Více
Mne tu bylo vysvetlovano, ze s kamarady se nespi, ani te nesmi pritahovat
Pockej, az to zacnou vysvetlovat tobe
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Příspěvek upraven 01.08.26 v 22:46