Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
No to odchazeni a vrácení se pod jinými nicky taky nechápu
. Hlavně to oznámení, že končím, pa uz mě nebavite a za 2 týdny uz to neplati
. Ale kazdeho věc
… Teď si nás Mango hodí do toho programu, jak vymyslela, že některé uživatele tady neuvidí
.
@Virgin_Mojito píše: Více
No covece jo a ani to nemusí být milenci
.
@Monicka39 píše: Více
A k cemu je to dobry?
Ted jsem si to zkusila byt bez Helmuta a neshledala jsem to nejak jako super stav
Ted je mi lepe ![]()
Pokud je volba mezi domina/drama queen /whatever a úpalem, beru to první ![]()
To máš pravdu.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tyjo. Stará story. Ale myslím, že dotyčná nosila na rande pro milence dokonce čaj v termosce, a stejně jí nedal. Ale není to na 100%, to už je docela doba.
Možná @sirikit si to vybavuje líp.
Příspěvek upraven 02.08.26 v 00:37
@sirikit píše: Více
To zamilování do sebepopření je trefný popis! Když jsem byla mladá a blbá, taky jsem byla takhle zamilovaná a dělala kvůli chlapovi psí kusy. Pak jsem přišla na to, že je to kontraproduktivní. Od té doby, co mám vše víc na háku, je se mnou zacházeno daleko lépe. Ale někdo to sebepopření má asi v povaze a nezmění to.
@Anonymní píše: Více
Tady jde spis o to, ze kdybych mela chlapa na haku, tak me to s nim vubec nebavi
A tak bych ani nic nemela z toho, ze kolem me lita
Ja potrebuju byt zamilovana naplno, pak me to bavi…i za cenu tech propadu. Neni to tedy tak, ze bych to delala pro ty chlapy, ja to delam pro sebe, protoze potrebuju ty emoce, ze kterych ziju. Nevim jestli je to srozumitelne. Kazdopadne snazive chlapy jsem zazila, ale kdyz jsem k nim nic necitila, tak jsem je stejne odhanela. Co bych z toho mela, nevim
To je mozna tak na zvednuti ega.
@Virgin_Mojito píše: Více
Měla rande v autě v lese s někým ze seznamky. Po zprávách borec, ale pak se ukázalo, že je ženatý a vyměkl (doslova), poté co se mu ona orálně pověnovala, řekl jí, že jí nedá, vypil její kafe z termosky a odjel.
@Luxusnixicht píše: Více
Nejde o to kašlat na chlapa, ale mít sebe na prvním místě a nedělat nic, co nechceš, jen aby ses zalíbila. Pokud opravdu strašně chceš dělat to, co s Helmuty děláš, nebo někoho děsně baví jet při menstruaci a ve vedru X kilometrů někam si vyříkat rozchod, tak prosím, proti gustu…
@Anonymní píše: Více
Nedelam nic, co nechci
Proc bych to delala?
Jen holt neumim delat ty spravne vofuky, kdyz chlapa chci
A kdyz ho chci, tak ho proste chci…
Kdyz mam chut na cokoladu, taky nebudu delat, ze ji nechci, ale proste si ji dam
A jo, taky umim obcas delat nedostupnou a napriklad se odmlcet, nepsat hned…ale co se tech setkani tyce, tak tam fakt strachy delat nehodlam, to uz by jsme se nevideli vubec, takze to by bylo trochu mimo v nasi situaci.
Jasně. Auto taky může jezdit po třech kolech.
mebo i po dvou, jako v Četnících ze Saint Tropez…
![]()
![]()
Příspěvek upraven 02.08.26 v 01:42