Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17356
1.8.26 23:42
@marin píše: Více

Ja vim…kazdy to mame holt jinak…ja lasku potlacit neumim..at uz vznikne ke komukoliv. Pokud je to samozrejme jen pritazlivost, to se asi da…to jsem tak ostatne mela s tim kamaradem, pac on se pak stahnul na dlouhou dobu, kdyz zjistil, ze Helmut a ja… ale casem zase zacal laskovat a delat mi navrhy, ale i kdyz me porad pritahuje, tak uz bych do toho nesla, protoze se mezitim zadal a maji spolu uz i 2 male deti..a navic jeho pritelkyni znam a vubec by mi to nebylo prijemny, neco takoveho delat za jejimi zady. Takze jsem ho vzdy slusne odpalkovala. I kdyz byly chvile, kdyz jsem opravdu chtela moc, pac ten sex jsem nemela a nemam :D :jazyk: Ale tohle mi za to nestoji, za ty vycitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.8.26 23:43
@Andelskej_Satan píše: Více

Mne to praveze neprekvapuje, kdyby si ji vazil, respektoval, miloval a venoval se ji naplno, s vysokou pravdepodobnosti neni milenka, ale pritelkyne/ partnerka, az na ty vyjimky, potvrzujici pravidlo.
Ale je zajimavy to cist, je to poucny pohled do sveta milenek, zajimave pro mne je, ze mam kamosku, byla milenka zadaneho a je to jak pres kopirak. A poradne si natloukla a musela si na to prijit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30295
1.8.26 23:44
@Luxusnixicht píše: Více

Tak vidíš, i ty máš hranice a za ty výčitky by ti to nestálo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77331
1.8.26 23:46
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak stává se, pokud je dotyčná drobet mrcha, umí s chlapama zacházet a nezamiluje se do sebepopření.
Tady vidíš vzorek zamilovaných milenek, které se můžou rozčtverečkovat a udělají cokoli, aby s nimi milouš chvíli pobyl. Čemuž odpovídají výsledky. :?

Co by se asi tak stalo, kdyby Velryba dotírajícímu Kačákovi napsala, že si s ním tedy je ochotná věci vyříkat, ale jednak je teď vlna veder, navíc ona má své dny a bolí ji břicho, takže počká, až se to všechno přežene a jestli se bude chtít Kačák sejít, ať nadhodí několik termínů, ze kterých si Velryba vybere, Kačák vymyslí program a na dohodnutý termín zajistí slušné ubytko?
Je to pro pána příliš náročné? Ok. Pak je ovšem na místě úvaha, jestli je opravdu definitivní rozchod tak nenahraditelnou ztrátou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
1.8.26 23:47

Nejde prece o to lasku potlacit. Ale pokud ta laska ublizuje, mela by v idealnim pripade zvitezit laska k sobe. A ty lasku k chlapovi stavis nad lasku k sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10049
1.8.26 23:49

No to sice ano…ale mám pocit, že ty se svymi nazory k nim nepatříš…pokud nejsi tedy domina…málokterý chlap by na sebe nechal řvát kvůli blbině jako klimatizace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
1.8.26 23:49
@MyMelody píše: Více

No jak jsem uz psala, je to asi slovickareni…to, ze jsem k Andymu necitila bezmeznou lasku neznamena, ze to bylo bez citu..ja ho mam prece rada, je mi blizkej a pritahuje me…to asi nekdy staci :D Teda u nej to stacilo… :* Protoze je pro me top i co se vzhledu tyce…a holt me naprosto okouzlil. Ale neda se tomu rikat laska, spis takove poblazneni. Zaroven to neznamena, ze ten clovek pro me nic neznamenal, jen to nebyla uplne ta top laska…tou zustava Helmut… :jazyk: Bohuzel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30295
1.8.26 23:50
@Andelskej_Satan píše: Více

A tak žili spolu šťastně až do smrti… A to je konec pohádky. ;) A AI k tomu píše: Skutečný život: V realitě však takový moment často představuje teprve začátek skutečných výzev a soužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17356
1.8.26 23:51
@marin píše: Více

Jo ale nesmim byt zamilovana po usi :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.26 23:53

Hihi, občas sem nakouknu a zrovna tohle jsem si říkala. Jedině snad Arturie ve své aktivní době té představě odpovídala. Jinak je to dost tristní a zážitky tragikomické. Ještě to teda nedosáhlo úrovně legendární Achátky a jejího kafe v termosce, ale už tomu moc nechybí.

• Citovat
  • Upravit
896
1.8.26 23:56
@Anonymní píše: Více

Tak nějak vystihuje vše. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30295
1.8.26 23:56

Možná jiný případ je právě u těch Helmutů, protože ty partnerky neznáš ani jejich děti. Tady u toho kamaráda je to více osobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.8.26 23:57

Achat, kafe v termosce a „slíbil, že mi dá“.
Fucking legend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 00:03

To je prostě místní legenda :mrgreen: Je Achátka ještě aktivní?

• Citovat
  • Upravit
15571
2.8.26 00:08

Jejda! Ja nevěděla, že se musí reagovat na kazdy příspěvek 8o. Velrybču jsem přečetla, pochopila jsem, že co sem chtěla napsat, napsala. A rozhodně jsem neměla potřebu jí k 40 horečce psát, jak jí to zpusobil Kačák :zed:. A reagovala jsem na příspěvek Adul. Nebylo to OPRAVDU cíleně na to, aby ses naštvala. Ja totiz myslela, ze kdyz jsi sama o sobě napsala, že sem chodis, abys prudila, vezmeš to jako vtip v pohodě. No tak ne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová