Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jenže úpal vzniká právě horkem, když ti do auta fučí vzduch, co má 38°C, tak prostě může dojít k poruše termoregulace. A jo, třeba prvních 25 km se to zdálo v pohodě, dalších 150 už fakt ne. ![]()
@Fukitol píše: VíceRůže k lásce schůdeček, s úctou Béda Hudeček!
On neni zadnej tvuj kamarad. Srandicky a postuchovani je, kdyz se schyluje k tomu, ze si s tebou vrzne. A potom zmizi. Bylo uplne jasny, jak to dopadne. Do toho si s tim prece sla. A az se ozve za rok, bude to vypadat zase takhle.
@Velryba černá píše: Více
A proc si mu nerekla, at zapne klimu?
@Monicka39 píše: VíceČekala jsem, kdo tuto jednoduchou otázku konečně položí
No je fakt, ze uplne stastne pocasi jste si ted nevybrali…
38 uz je extrem na to, jet bez klimy a takovou dalku…to se da do tech 30 stupnu…a uz je ti alespon lepe?
Nic moc, pořád se nepotím, horečka pořád leze ke čtyřicítce.
@stock píše: Více
Vis, ja nejak nevim, proc bych nemela mit stejnou radost, ze vyhral Fernando, ktery se narodil a zil o par stovek kilomentru dal a pokud vyhral nekdo s moji narodnosti a ja se tesim, netesi me, ze se fanousci Fernanda z toho netesi, at to jeste vic zkomplikujeme. Ale jak rikam, ja beru sport kosmopolitne. ![]()
Příspěvek upraven 01.08.26 v 18:20
@Monicka39 píše: Více
Pisu, ze jsem ho tak brala ja…
On to mel asi jinak ![]()
A je to u tebe takhle dlouho bezne.? Nechce to uz doktora?
Dohledala jsem tvoje příspěvky, jestli mi něco neuniklo.
Píšeš, že nepoužívá klimatizaci, proto to nekontroloval. Já tomu nerozumím. Já bych nikam v tom vedru nejela a žádný sex ani milenec by mi nestal za to. A že on nemyslí u toho na komfort spolujezdce je přinejmenším docela zvláštní.
Ale co já vím, třeba tomu dostatečně nerozumím.
No a kde byl problem, proc jste nezapli klimu? Necetla jsem vsechno, treba mi to uniklo. A preju, at si brzo zdrava.
Příspěvek upraven 01.08.26 v 18:12