Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Ježiš, měl by sebou ATB… ![]()
A pro jistotu dlahy a sádru, kdyby měla zlomenou nohu, inzulin, kdyby jí nečekaně vylítla cukrovka…
![]()
Tobě někdy vydal lékař léky přímo v ordinaci??
Mně všichni akorát posílají erecepty, staromilci tisknou papírové, každopádně je třeba, aby léčivo někdo vyzvedl v lékárně.
Ty už fakt dneska nevíš, co bys vymyslel, jdu si radši po svým a vyčkám, než tě tohle téma zase pustí. ![]()
@Venetia píše: Více
Proč by ne? Když se tu může točit LX s Helmuty a Pírko s kktinami, tak já to tu také zaneřádím pár desítkami stran, dokud mi to budou furt vyvracet, že to tak není, ať vidí, jak je to příjemně se probírat desítkami stránek balastu!
![]()
Mě znáš, že když se vytočím, tak klidně nepůjdu spát, já čas mám! ![]()
Prumernej je prumernej ani nadprumernej, ani podprumernej
@sirikit píše: Více
Budeš se divit, ale pravidelně. Třeba diabetoložka mi pravidelně dává proužky na měření glukózy do mého glukometru, a občas něco přihodí i navíc, takže je již několik let nekupuji. ![]()
Myslíš, že doktor bude ještě vozit tisíc léků…a taky by mohl mit přenosný rentgen, případně EKG…
![]()
Bylas tu?
Teď je Třebíč fakt nádherná, kdo by to za socíku řekl, a vánoční výzdoba posledních let je zcela bezkonkurenční.
![]()
V sobotu jsem tam jako na koni a budu dělat prohlídku města ![]()
Nevím. Kdysi jsem tam byl, kupoval jsem žhavící svíčky anebo vstřiky do dýzlu, ale to je tak 30 let. ![]()
@jege průměrný chlap jak ho vnímám já, je například Fukitol. Má nějaké zájmy, koníčky, sportuje. Takový si sežene ženskou snadno. A takových já vidím ve svém okolí poměrně hodně.
To je právě naopak…jen to chce umět si to vyřídit…Praha má hafo možností
…nebo si fakt myslíš, že někde v Horni Dolní to je lepší?…ale lidi nekňourají, zjisti nejbližší pracoviště, zavolají, napíšou, dojedou a domluví se…pokud ne…najdou jiné pracoviště byť o něco dál…
Vylez ze své bubliny emimina a možná uvidíš věci… Ale nebude se ti to líbit.