Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Nevím, co na to říct. Neznám. Nám jede non stop klima.
@Adull píše: Více
No tak tím spíš, zas takové břemeno to není, mít sebou kufřík s přenosným EKG. Pojišťováci sebou tahají NB a přenosné tiskárny, řemeslníci kufřík s nástroji, tak doktor snad kufřík s EKG také utáhne, ne? Zas taková darda to není ani váhově a ani objemově. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Mne prostě příšerně baví ten myšlenkový proces, že teplotu v místnosti snížíme teplotou o šest stupňů vyšší. ![]()
@Monicka39 píše: Více
Mě poslaly přímo na sono, když se jim něco nezdálo na mamografu.
@Velryba černá píše: Více
Včera v práci jsem slyšela úplně totožnou historku, ale v hlavní roli byla manželka kolegy, která chtěla vyvětrat. Taky nadával. ![]()
@aiwwa píše: Více
Tak ti mí kolem mě kmitají, ale zase se nepřetrhnu kvůli pomocnici, když ona se nepřetrhne ani sama kvůli sobě. Já jí třeba vyřídil urgentní termín u gynekologa pro 17 letou dceru s bulkou v prsu, a ona jí tam poslala samotnou, takže jí doktor poslal domů, že bez zákonného zástupce jí nemůže vyšetřit. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jsi příjemná jak tříska v (_!_). Na místě Vladima bych Tě tam bez pardonu poslal! Ty jsi fakt jak Sheldon bez špetky EQ!
![]()
@jege píše: Více
Jestlipak s tim botoxem dochází švagrová za klientkama domů? ![]()
A čím, že to jezdí?
Z tebe normálně čiší zášť
Zavolám obvoďáka…on přiveze spánkovou laboratoř.
..a. kdyby to neklaplo, tak Zmrzlik zavolá vrány…páč polštář to jistí
![]()
A co jsem napsala tak hrozného? Tak si nezas.uka. To ví sám, ostatně. Ale na to se neumírá.