Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6383
5.8.26 19:32
@sirikit píše: Více

Pisnu zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
5.8.26 19:32
@Adull píše: Více

A Tys nikdy neviděla přenosné EKG? Jednou jej doktor doporučil pro dítě, manželka někam zavolala a normálně přijela sanitka s přenosným EKG a natočili jej dítěti doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
5.8.26 19:36
@Virgin_Mojito píše: Více

Jo, protože má dlouholetou kamarádku, která byla ve stejné situaci, tak to klaplo. Kdyby si měl nějakou hledat na seznamce, chodit na randíčka a hledat, kde to klapne, tak by to tak jednoduché neměl. Tvůj chlap by si teď dokázal jenom tak z ničeho nic najít milenku?

A netoč se na tom, že to nemá zapotřebí, že na to není a pod. Prostě by si teď chtěl najít milenku. Zvládl by to a Ty bys nic nezpozorovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
5.8.26 19:38

Stačila by sexy sestřička! :jazyk:

A už se kroťte, jsem na 8284 nebo to tu budu tapetovat do půlnoci!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10477
5.8.26 19:40
@jege píše: Více

Snad sis nemyslel, že jsem měla. na mysli rentgen z nemocnice 🤦🏼‍♀️ 😂 😂 😂 😂
Existuje přenosné EKG i rtg🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40494
5.8.26 19:41
@aiwwa píše: Více

Samozřejmě, ale ani ne, že si budou vymýšlet, co pacient chtít může a co nesmí, když je to specifikováno jak ve smlouvě, kterou mají dodržovat, tak v zákoně, který to ošetřuje. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.8.26 19:41
@Virgin_Mojito píše: Více

Něco o chlapech - dneska jsem se tady s blbem asi pět minut dohadovala, ať nechá ta okna zavřená, poněvadž nám vnitřních 28,5°C skutečně neklesne venkovními 34°C. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
5.8.26 19:44
@Fukitol píše: Více

Ja mám odvětrávání sedaček. Výborná záležitost. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
5.8.26 19:46

Dotáhni sono :mrgreen: Přece se nebudu táhnout na cévní. :mrgreen: A můžeš přijet oblečená :pankac: ;)

• Citovat
  • Upravit
10477
5.8.26 19:47
@zmrzlik píše: Více

Si zavolej obvoďákovi☝️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
5.8.26 19:47

Asi myslel monitor.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
5.8.26 19:48

Tam se dovolat, to radši zhebnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
5.8.26 19:51

Tady napršelo asi 10 kapek a vedro je furt. :pocitac: Proč? Já sa ptám, proč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5228
5.8.26 19:51

uz nebudu prudit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
5.8.26 19:55
@jege píše: Více

Fuki je společenský a dokázal si třeba už dřív vytvořit kolo kamarádek, kde jedna v jednu chvíli zafungovala jako ta s benefity. Ale mít takový okruh kamarádek je základ. U něj ale věřím, že by seznamku ani nepotřeboval.

Můj chlap by to snadno nedokázal, to je bez debat, má dost nekonvenční okruh zájmů, na které ženské v naprosté většině vůbec neletí. A balení ho ukrutně nebaví. Jestli bych nic nepozorovala, to nevím, moc nad takovým scénářem neuvažuju, to se přiznám. Po večerech radši hraje online šachy nebo poslouchá politické podcasty. Fakt není žádný romantický typ, co si bude vykecávat s ženskými.
Ale obecně myslím, že by měl problémy, no. To Fuki má více zájmy takové normalizované, ten by to dokázal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová