Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
A Tys nikdy neviděla přenosné EKG? Jednou jej doktor doporučil pro dítě, manželka někam zavolala a normálně přijela sanitka s přenosným EKG a natočili jej dítěti doma. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo, protože má dlouholetou kamarádku, která byla ve stejné situaci, tak to klaplo. Kdyby si měl nějakou hledat na seznamce, chodit na randíčka a hledat, kde to klapne, tak by to tak jednoduché neměl. Tvůj chlap by si teď dokázal jenom tak z ničeho nic najít milenku?
A netoč se na tom, že to nemá zapotřebí, že na to není a pod. Prostě by si teď chtěl najít milenku. Zvládl by to a Ty bys nic nezpozorovala?
Stačila by sexy sestřička! ![]()
A už se kroťte, jsem na 8284 nebo to tu budu tapetovat do půlnoci!!! ![]()
@jege píše: Více
Snad sis nemyslel, že jsem měla. na mysli rentgen z nemocnice 🤦🏼♀️ 😂 😂 😂 😂
Existuje přenosné EKG i rtg🤔
@aiwwa píše: Více
Samozřejmě, ale ani ne, že si budou vymýšlet, co pacient chtít může a co nesmí, když je to specifikováno jak ve smlouvě, kterou mají dodržovat, tak v zákoně, který to ošetřuje.
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Něco o chlapech - dneska jsem se tady s blbem asi pět minut dohadovala, ať nechá ta okna zavřená, poněvadž nám vnitřních 28,5°C skutečně neklesne venkovními 34°C.
![]()
@Fukitol píše: Více
Ja mám odvětrávání sedaček. Výborná záležitost.
![]()
Dotáhni sono
Přece se nebudu táhnout na cévní.
A můžeš přijet oblečená
![]()
Tady napršelo asi 10 kapek a vedro je furt.
Proč? Já sa ptám, proč? ![]()
@jege píše: Více
Fuki je společenský a dokázal si třeba už dřív vytvořit kolo kamarádek, kde jedna v jednu chvíli zafungovala jako ta s benefity. Ale mít takový okruh kamarádek je základ. U něj ale věřím, že by seznamku ani nepotřeboval.
Můj chlap by to snadno nedokázal, to je bez debat, má dost nekonvenční okruh zájmů, na které ženské v naprosté většině vůbec neletí. A balení ho ukrutně nebaví. Jestli bych nic nepozorovala, to nevím, moc nad takovým scénářem neuvažuju, to se přiznám. Po večerech radši hraje online šachy nebo poslouchá politické podcasty. Fakt není žádný romantický typ, co si bude vykecávat s ženskými.
Ale obecně myslím, že by měl problémy, no. To Fuki má více zájmy takové normalizované, ten by to dokázal.