Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Už asi rozumím tomu, proč nemáš žádné kamarády. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Nevím, jestli tohle AI uměla minulý rok, tenkrát jsem s AI nepracoval, jelikož v Google ještě nebyla a nebylo to tak intuitivně a jednoduché jako nyní, ale zrovna před pár hodinami jsem jí dal úkol, u kterého mi napsala, že neumí splnit a musel jsem si to najít sám. ![]()
Přepravní služba se běžně využívá, službu „návštěva lékaře doma“ bych osobně určitě nevyužila nikdy, páč když je mi fakt blbě, nehodlám se zdržovat kováříčkem a koukám se co nejrychleji nechat zachránit přímo od kováře.
Z téhož důvodu nefandím třeba domácím porodům a sama bych do toho v životě nešla.
Ale pokud ty dáváš přednost ztrácení času s praktikem se silně omezenými možnostmi v domácím prostředí, proč ne? Tvoje volba a moje zbytečná starost. ![]()
Příspěvek upraven 05.08.26 v 22:27
@Centropen píše: Více
A kdo Ti tuhle blbost řekl? Kamarády mám, ale jsou daleko, jelikož skutečné kamarády si člověk udělá akorát v mládí. V dospělosti jsou to spíše známí, což ale není jedno a to samé. ![]()
A jinak Ty klidně pojedeš pár kilometrů do obchodu koupit něco, co tam mají párkrát za kvartál a na co Ti doma čeká dítě a těší se na to, a kvůli nějaké náně, co má komplexy dotknout se chobotnice a vytrvale Ti jí odmítá prodat a nereaguje ani na žádosti o zavolání jiného zaměstnance, se otočíš a odjedeš domů s prázdnou? Tohle je správný předpoklad pro přátelství?
![]()
@zmrzlik píše: Více
Pak ale musí počítat s „upřímnou recenzí“ okolí.
Aneb moje již zlidovělé „eMimino není chráněná dílna“. ![]()
@sirikit píše: Více
Tak že je Ti blbě, máš teplotu 38-39°C, nejspíš nějaká viróza, možná chřipka, ale už to máš pár dní a může to být i začínající zápal plic, takže by to chtělo poslechnout doktorem, ale na rychlou to není, ovšem na veřejnou dopravu také ne, nemáš nikoho, kdo by Tě hodil k obvodnímu, taxíky u Vás nejsou anebo stojí majlant a Ty sotva vyjdeš z platu/důchodu, tak co uděláš?
Budeš riskovat, že buďto to dáš anebo pomalu chcípneš, zneužiješ rychlou, budeš otravovat vzdálené příbuzné, jestli by se nesmilovali a nestrávili s Tebou půlden u obvodního, vezmeš půjčku u Providentu a zavoláš si taxíka anebo využiješ službu, která je speciálně na to vymyšlená a udělaná?
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
A kam? Mám domov, kde jsem momentálně sám, mám kancelář, kam jezdím dle potřeby. Kam mám vylézt a proč a co tam uvidím? Já nejsem zaměstnanec a nemusím do práce každý den, někdy tam nemusím celý týden, a nějak nevidím smysl jenom tak bloumat, abych něco uviděl. ![]()
Panebože, leješ, nebo co se ti stalo??
Já si teda pětky nikdy nevolala, tak zle mi za 6 dekád života ještě nebylo, a krom toho jsem obklopena lidmi, kteří se o mě případně postarají včetně odvozu kamkoli.
Nicméně vzorec je jasný: pokud by mi bylo zle a neměl by mě kdo odvézt, mimo pracovní dobu praktika volám pětky, v pracovní době se dovolám na recepci, recepční mě spojí s lékařkou, a s tou proberu možnosti.
Buď si mě nechá přivézt sanitou, nebo doporučí odvoz do nemocnice a zase pošle sanitku.
Fakt netuším, proč je třeba o něčem takhle triviálním propsat takových stránek.
Řeč je nicméně celou dobu o tom, že když pacient lékaře vůbec neosloví, ten mu samozřejmě těžko pomůže.
Příspěvek upraven 05.08.26 v 22:49
@Venetia píše: Více
Jenže pro každého to znamená něco jiného, a já bych rád věděl, co to znamená pro Mango a co chápe pod tím, že si najde sex! Zaplatí si nějakou kujvu? Sbalí ženskou? Jenom tak v obchodě, na ulici, v zaměstnání? Manželka si nevšimne, že najednou netráví večery doma? Anebo si dají setkají na 10 minut někde v parku a tam si to rozdají v křoví?
Mám dojem, že si to představuje, jak Hurvínek válku. Samozřejmě, všechno se dá, ale v některých situacích to není tak triviální a někdy ta námaha nestojí za to.
@sirikit píše: Více
Není tu nějaký lékař, že by jegeho navštívil a něco mu píchnul? ![]()
@aiwwa píše: Více
Evidentně by to chtělo, dnes působí extrémně vykolejen. ![]()