Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39351
6.8.26 00:10
@zmrzlik píše: Více

Vlastní - co jsem si vymyslel. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:11
@marin píše: Více

To byla situace minulý rok na podzim, a úhradou problém nebyl, jenom s termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108450
6.8.26 00:11
@jege píše: Více

Neni, ale tyhle vyroky vypovidaji jen arogenci a namyslenosti tech co je pisi.
Ignorovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39351
6.8.26 00:12
:P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:15
@Virgin_Mojito píše: Více

Zlato, a víš vůbec, jak na ostatní působíš Ty? Kolikrát jsem Ti už psal, že mi připadáš jak Android bez citů a emocí, než živá žena z masa a kostí? :zed: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:26
@sirikit píše: Více

Občas ti největší Quasimodové, do kterých by člověk neřekl, jsou ti největší svůdci. Už jsem tu kdesi psal, že jsem měl zaměstnance, který byl v porovnání se mnou jak Shrek s Krasoněm, ovšem jaké on měl v posteli ženy, tak já bych si s nimi netroufnul ani dát řeč. Po pár návštěvách pošty byl s pošťačkou, která mě obsluhovala několik let, velký kamarád, a už u mě dávno nedělal, ale ona ho furt dávala pozdravovat. A holky mu posílaly nahé fotky, a on mi je pak ukazoval, vdané paničky za ním jezdily do práce a shukaly u mě v kanclu, když jsem byl zrovna v zahraničí. A pak mi něco povídej o mužské kráse a ženském smyslu pro ní! :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:29
@Centropen píše: Více

Já také ne, ale když furt někdo reaguje, tak odpovídám. Přestane reagovat, přestanu odpovídat. Jak prosté, Watsone! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:33
@aiwwa píše: Více

Asi není, tak to holt zbyde na Tebe, akorát nevím, jak to dopadne s tím pícháním. ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:34

Vůbec ne, jenom jsem si dal za úkol to dočíst a odpovědět na všechno, i kdyby trakaře padaly! :cert:

Ale už vidím světlo na konci tunelu! :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:41

Tak to já zas ne, kvůli nějaké krávě nejenom nenakoupím, ale ještě budu ignorovat jeden z nejlepších obchodů v okolí? Tůdle! Kdyby nedorazila kolegyně, tak si dám zavolat vedoucí a budu si stěžovat a požadovat, ať danou pracovnici, která má problém prodávat zboží ze svého úseku, přeřadí někam, kde tento problém mít nebude. :cert:

A ne, netrefila ses, naopak mi přijde, že v poslední době jsem až moc ukecaný a komunikativní a bavím se lidmi nalevo napravo, hlavně se ženami. ;)

Jo, a mezi boomery také nepatřím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.8.26 00:42
@M_Vladim píše: Více

Dobyt. Když už, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.8.26 00:45

Tvl tp mi řekni, co to je, nějaké ocd? Dyť je jak ten Pejrák s tim svým dokazováním pravdy a výhrou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
6.8.26 00:47

Co to meleš? Psal jsi, že ti diabetoložka v pohodě dává proužky do glukometru, reakci na to, že má mit PL po kapsách ATB.
A ja říkám, ano proužky jsou ok, je to zdravotnický prostředek. ATB ti vydat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:49

Nevím, jak Vladim, ale já si nic nenárokuji, tudíž se ani nepotřebuji smiřovat, a naopak pečlivě zvažuji, co mi za co stojí. Ty první jsi mě ukecávala, že mám myslet hlavně hlavou, a ne… hlavičkou. ;) :mrgreen:

Ovšem když tu někdo začne nalevo napravo pouštět soudy, kdo na co má a na co nemá nárok, jaký je to odpad společnosti a jak si má nechat zajít chuť, konečně sklapnout a vrátit se do hrobu, tak startuji na první dobrou, byť se mě to zas tak moc netýká. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39470
6.8.26 00:52

Jenže na začátku jsme se bavili o tom, že doktor u sebe nemá léky, takže je pacientovi nemůže podat a jestli už jsem někdy u doktora dostal léky. Takže ano, může pacientovi podat léky, a to jak okamžitě, tak i na nezbytně nutnou dobu a také injekčně anebo infuzně, a to včetně ATB! :jazyk:

První dávka (tzv. lékárnička lékaře): Pokud stav vyžaduje okamžité zahájení léčby (např. antibiotiky), lékař může pacientovi poskytnout balení nebo část balení léku na nezbytně nutnou dobu (zpravidla do druhého dne), než si pacient stihne vyzvednout léky v lékárně.

Příspěvek upraven 06.08.26 v 00:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová