Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Což by byl i Tvůj partner, kdyby náhodou nenatrefil na Tebe. Druhá taková se sotva najde.
![]()
@aiwwa píše: Více
No vidíš, jenom do Tvé uzavřenky se nějak necpu, takže jsi musela přijít Ty za mnou, když si chceš se mnou popovídat.
![]()
Příspěvek upraven 06.08.26 v 01:35
@sirikit píše: Více
Ano, já to dnes dočtu i kdyby trakaře padaly. A jako zadostučinění budu mít ranní údiv Son, když zjistí, kolik jsme tu nakecali a že to nezvládne dočíst!
![]()
@zmrzlik píše: Více
To také, ale když vím, že mám pravdu, tak se pohádám i s Pánem Bohem! ![]()
@Centropen píše: Více
Akorát, že on tu postoval nějaké debbilní teorie a rasistické hypotézy, kdežto já píšu, co říká zákon a smlouvy pojišťoven a jak to často dost sprostě obchází doktoři, a ještě nás přesvědčují, že je to pro naše dobro, a ne po jejích pohodlí a rozežranost, a my jím to žereme i s navijákem! ![]()
Konečně dočteno a s pocitem dobře vykonané práce mohu jít klidně spát!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Mne taky otekly nohy v autobuse cestou na dovolenou a zpet
Tohle bylo potesitelne a poučné čtení, ouplne hralo u srdce. Víc takových a bude navzdy jasno, konečně ![]()
@jege píše: Více
Protože IKEM je špičkové pracoviště a hodně lidí i z republiky tam chce jít. Když je o něco zájem, tak je tam plno. Otázka trhu.
Kapacity nejsou neomezené.
@jege píše: Více
Dříve lékaři neměli v ordinaci vybavení, tak to bylo úplně jedno, zda pacienta vyšetřili v ordinaci nebo doma. A také většina lidí auto neměla, aby se tam dopravila.
@Virgin_Mojito píše: Více
Kazda parfumerka ma u parfemu tester, takze jen zvednout zadek a dojit si tam.