Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
No když tu uvedu pro veřejnost total no name příklady vizuálně nepříliš hezkých mužů ze svého okolí, na které se ženské slítají jak vosy na padanku, nebude to mít vůbec smysl právě proto, že ten člověk je známý jen v místním měřítku, a můj dojem je zcela subjektivní.
Takže když chceš někoho jako exemplární příklad, musíš uvést člověka, kterého znají všichni, nebo si ho alespoň můžou vygooglit.
@Andelskej_Satan píše: Více
Někdy najít ten pravej je peklo. Například pro manželku.
A vtipný je, když to pak vezme do práce a kolegině blbka, která nemá nic jinýho na práci, než klafat o jinejch, prohlásí, že to je nějakej novej snrad.
Ale karma je zdarma. ![]()
O nějakej jinej oběd později prohlásila, že je teď novej luxusní parfém Sí a že si ho určité koupí, že je na něj zvědavá. Na to manželka po pravdě glosovala, že to je to, co má a jestli chce, tak má v kabelce flakónek…
Dotyčná ani nedojedla…
![]()
Jinak předtím 5th Avenue (Elisabet Arden), pak Roma (Laura Biagiotti) a pak Aqua di Gioia od Armaniho…
… Prostě, jak tam byly ty vidle… ![]()
Ja na sebe teda bonznu, že jsem věrný Paku, umm Paco Rabane. Měl jsem Pour Homme, pak ho nedělali a tak jsem uvažoval o Million, ale nakonec tedy Pure XS. ![]()
Ta značka byla původně na doporučení přítele, který má eleganci tak trochu jako pracovní doplněk.
Tak jsem to zkusil… ![]()
Příspěvek upraven 06.08.26 v 11:49
@Venetia píše: Více
Mě se třeba líbí uz zmiňovaný Belmondo nebo J.Reno…nejsou typičtí krasavci…ale mají svoje kouzlo
@Virgin_Mojito píše: Více
Myslim, ze neni v tvych moznoszech to pochopit
@M_Vladim píše: Více
do prace na sebe dam jen zachodovou vodu, parfemovana voda je moc tezka ![]()
Kdo je odpad, prosím tě?
Mám ve svém okolí dva kámoše, kteří partnerku nemají a nikdy je mít nebudou. Oba mají dobrou práci, velký plat a velké byty. Jenže na to partnerství jim schází buňky, sociálně jsou tam určité mezery. Možná je to trápí, možná ne, rozhodně se kolem toho netočí. Jeden má rád jídlo, cestuje po světě a gurmánsky ochutnává místní kuchyni, druhý má rád motorky. Rozhodně nemám pocit, že jsou odpad, ani si to o nich nemyslím. V každém případě nepůsobí tak umanutě a neskuhrají, jak se proti nim všichni spikli. Jen si žijí svůj jiný život.
Dokázal je hodiny poslouchat a sdílet jejích trable i projevovat účast, takže často ta holka nabyla dojmu, že je to jediný člověk, co ji chápe a s vděčnosti se s ním v slabé chvilce vyspala. Většina jeho ženských nebyla nic moc a mě by tenkrát nezajímala, ale pár jeho úlovku stálo za to a i já bych si dal říct. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Vladim možná nemá buňky na svádění ženskejch. Ty zas nemáš buňky na to pochopit, že je někdo z něčeho nešťastnej a ještě si přisypeš sůl do rány. Takovou nevyžádanou. Ja taky nechápu, proč to děláš, tyhle nevyžádaný komentáře.