Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
@sirikit píše: Více
Přesně…pohodovej, vtipnej, nevtíravej chlap, kterej má nadhled a netlačí kvůli sexu na pilu má přirozené charisma a nemusi být zrovna Krasoň…Ta sexuální chtivost a absence sexu je z chlapů cítit na sto honů…
Tak jasne, pro tuto diskuzi je druhy pol typu „drsna neempaticka. chladna osina v zadku“ urcite zajimavy balanc proti nunani…ale i to se nesmi prehanet a utocit tim na jine diskutujici,.s tim s jegem souhlasim.. da se to rict i mene invazivne..to se na me nezlob.
No vylistovala jsi zrovna mega uspesne hvezdy…to uplne neni vhodny vzorek si myslim:)..takovy kvasimodo z horni dolni o kterem v zivote nikdo neslysel, nebude zrovna uspesny u zen, byt jegeho kamos byl asi vyjimka:)
To bychom se u toho regalu mohli potkat:) jsem uplne v poho s parkside na to na co to potrebuju, nehonim se bezhlave za znackou.
Si celkom fajn, ale obcas sa ti stane, ze so svojou „analytickou castou“ zabrdnes do zumpy. Uz si cela od ho.vna. Nie cudzieho, pripominam.
Zacinate s @Virgin_Mojito posobit lahko frustrovane a zufalo. Hlavne uboho. Uz dost.
No komenty typu, ze je nekdo odpad by si mohla odpustit
@Andelskej_Satan píše: Více
Jj, je to zazitek, kdo o to stoji, mel by si to vyzkoušet
Bohuzel pro majitele naradi byva to kratkodobeho charakteru
Chceš aby strávníka přešla chuť na oblíbený moučník. ![]()
@Adull píše: Více
Proto maji mit milenky, aby nebyli tak nadrzeni
Promiň, a co jsem napsala tak strašně neempatického? Že někdo holt nemá na to umět balit ženy nebo obecně to s ženami neumí? To je dovednost, jaká každá jiná. Buď se s tím už narodíš a jde ti to samo (jako Fuki) anebo holt musíš to trochu potrénovat, pokud o to máš zájem. Dá se to naučit. Ale někdo prostě na to nemá buňky, i když dostane tisíc petset rad, návodů, absolvuje 20 kurzů. Pořád bude odpovídat, že to nejde, je to složité, za vše může puritánská výchova žen, špatná lékařská péče a má milion dalších důvodů a výmluv.
Ale aby bylo jasné, takového člověka nevnímám apriori negativně, beru to tak, že ne všichni můžou být a umět všechno, je to absolutně normální rozložení vlastností v populaci.
Třeba já neumím kreslit, ve škole jsem měla trojku z výtvarné výchovy. Prostě na to nemám. Co je na tom netaktního, když to řeknu na rovinu?
Nebo třeba o sobě vím, že nemůžu mít bokovku, prostě nemám soubor vlastností, který je nutný pro provozování této činnosti. A co jsem teda napsala tak mega neempatického?
Příspěvek upraven 06.08.26 v 10:05
@Centropen píše: Více
Když šlo o násilnou věc, úsilí a ne získání do majetku?
Severní pól asi těžko.
![]()
Edit: Kdyby to znamenalo získání trofeje…
asi jo. Opravím.
Příspěvek upraven 06.08.26 v 22:07
Mohlo tě to napadnout. Jednalo se o francouzskou niche značku, od níž jsem měla jeden parfém, který mě úplně uhranul, byla jsem strašně zvědavá na další jejich vůně. Radila jsem se s AI kde sehnat vzorky, které tu nikde neměly. A do jejich centrály v Paříži jsem jezdit nechtěla.