Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
6.8.26 11:50
@jege píše: Více

Ty mám na spaní, už jsem psala 155 krát. S doktorem jsme vyhodnotili, že to může být dobrá cesta a je. Zejména ve vedrech je to perfektní. Beru si to večer a to mě utlumí.
Mě samozřejmě spousta věcí rozchodí, ale ty sem netahám. To si řeším doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39779
6.8.26 11:50
@Adull píše: Více

Buhuslave, Bohuslave, Saigon se neříká! Teď je to Ho Či Minovo Město . :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39779
6.8.26 11:51
@Virgin_Mojito píše: Více

No vidíš, a většina to doma řešit nemůže, tak to řeší tady! :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
6.8.26 11:52

Vsichni píšou to stejné.

Co bys asi chtela, sby se tu psalo
Je to chat, kde si kazdy pise co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.8.26 11:53
@Venetia píše: Více
kde si kazdy pise co chce
Konečně jsme s Vene ve shodě :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10049
6.8.26 11:55
@Centropen píše: Více
😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
6.8.26 11:56

Jasně, že vím co se jim honí hlavou - jsou to myšlenky. :palec:

To, že s tebou nezkoušejí flirtovat a nepředstavují ti každý měsíc novou přítelkyni neznamená, že neumějí „sbalit“ ženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77329
6.8.26 11:57
@Josef_t píše: Více

Přesně tak.
B je zásadní.
Musíš mít co nabídnout.
Což je nejzásadnější postřeh tohoto tématu a každý zájemce o vztah libovolného druhu by měl co nejrealističtěji zvážit, co může nabídnout, a je-li o nabízené na seznamovacím trhu zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108772
6.8.26 11:58
@jege píše: Více

Presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24487
6.8.26 11:58
@sirikit píše: Více

Protoze jsem te tehda považovala za virtualni kamosku, a nemohla jsem se koukat na to, zes byla za kjavu. Tys me za to vyrazila? Si uz nepamatuju. No, dobre, jestli to myslela Mango takhle, tak ok. Prislo mi to zbytecny a necitlivý u člověka, kteryho ani nezná. Ja myslim, ze problem Vladima neni v tom, ze neni dostatecne atraktivni (kazdy zboží si sveho kupce najde), ale je v tom, ze je monogamni typ. Takze obrovsky rozpor uvnitř jeho samého. My cynici to mame jednodussi. Nemam sex ~~ chci to ~~ shukam. Neohlížíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.8.26 11:59
@Josef_t píše: Více

Dobrý pokus 😁.
Já je vidím tak třikrát do roka a stav je tam stejný pořád. Jestli balí šlapky nebo co, to mi samozřejmě nehlásí a je mi to jedno. Řeč je o tom, že žádné dlouhodobé partnerky nemají a vzhledem k tomu, že jim je za pár už pade, žádnou změnu v tomhle neočekávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
6.8.26 12:00

Což mi připomíná, jakou letos očekáváš úrodu dýní. :nevim:
Nedostatek vody je asi učiní menšími, ale hodně slunce by mohlo přidat podíl cukru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118244
6.8.26 12:01

To je zajímavý, tady se roky ryje do Sonarky, nikdo si nebere servírky, že by ji to mohlo zranovat a pak se tu udělá aféra z jednoho komentáře k Vladimovi?
Vždyť mango napsala to stejné co on tu o sobě prohlašuje. Ale protože to napsala mango, tak je to něco neomluvitelneho.
Já si taky myslím, že fnukani ještě nikomu nepomohlo se posunout. A je asi fajn fňukajícího obejmout a říct mu, že to bude dobrý. Ale to se dá udělat dvacetkrát. Po 21. už si člověk řekne, že sakra „zvedni zadek a něco s tím dělej“.
A pokud někdo vytrvale píše o svých problémech a chce jen politovat, tak nemůže psát do veřejné diskuze. Vždycky se najde někdo pragmatickej kdo mu ukáže pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6312
6.8.26 12:05
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77329
6.8.26 12:07
@Arturie píše: Více

Nenáviděla jsem tě za to!!! :pocitac: :pocitac:
Až zpětně mi na základě dalších indicií doteklo, že přesně tak to je, a za povětšinou virtuální kámošku tě považuju dodnes.

Když mi fikli roky bolavou ruku (ruce), bolelo to pár týdnů jak prase.
A víš co? Teď to nebolí vůbec.
Kdyby mi chirurg místo té operace ordinoval belgické pralinky, bylo by to o hodně příjemnější, ale ty ruce by mě bolely doteďka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová