Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Ty mám na spaní, už jsem psala 155 krát. S doktorem jsme vyhodnotili, že to může být dobrá cesta a je. Zejména ve vedrech je to perfektní. Beru si to večer a to mě utlumí.
Mě samozřejmě spousta věcí rozchodí, ale ty sem netahám. To si řeším doma.
@Adull píše: Více
Buhuslave, Bohuslave, Saigon se neříká! Teď je to Ho Či Minovo Město .
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
No vidíš, a většina to doma řešit nemůže, tak to řeší tady!
![]()
Vsichni píšou to stejné.
Co bys asi chtela, sby se tu psalo
Je to chat, kde si kazdy pise co chce
Jasně, že vím co se jim honí hlavou - jsou to myšlenky. ![]()
To, že s tebou nezkoušejí flirtovat a nepředstavují ti každý měsíc novou přítelkyni neznamená, že neumějí „sbalit“ ženu.
@Josef_t píše: Více
Přesně tak.
B je zásadní.
Musíš mít co nabídnout.
Což je nejzásadnější postřeh tohoto tématu a každý zájemce o vztah libovolného druhu by měl co nejrealističtěji zvážit, co může nabídnout, a je-li o nabízené na seznamovacím trhu zájem.
@sirikit píše: Více
Protoze jsem te tehda považovala za virtualni kamosku, a nemohla jsem se koukat na to, zes byla za kjavu. Tys me za to vyrazila? Si uz nepamatuju. No, dobre, jestli to myslela Mango takhle, tak ok. Prislo mi to zbytecny a necitlivý u člověka, kteryho ani nezná. Ja myslim, ze problem Vladima neni v tom, ze neni dostatecne atraktivni (kazdy zboží si sveho kupce najde), ale je v tom, ze je monogamni typ. Takze obrovsky rozpor uvnitř jeho samého. My cynici to mame jednodussi. Nemam sex ~~ chci to ~~ shukam. Neohlížíme se.
@Josef_t píše: Více
Dobrý pokus 😁.
Já je vidím tak třikrát do roka a stav je tam stejný pořád. Jestli balí šlapky nebo co, to mi samozřejmě nehlásí a je mi to jedno. Řeč je o tom, že žádné dlouhodobé partnerky nemají a vzhledem k tomu, že jim je za pár už pade, žádnou změnu v tomhle neočekávám.
@sirikit píše: Více
Což mi připomíná, jakou letos očekáváš úrodu dýní. ![]()
Nedostatek vody je asi učiní menšími, ale hodně slunce by mohlo přidat podíl cukru ![]()
To je zajímavý, tady se roky ryje do Sonarky, nikdo si nebere servírky, že by ji to mohlo zranovat a pak se tu udělá aféra z jednoho komentáře k Vladimovi?
Vždyť mango napsala to stejné co on tu o sobě prohlašuje. Ale protože to napsala mango, tak je to něco neomluvitelneho.
Já si taky myslím, že fnukani ještě nikomu nepomohlo se posunout. A je asi fajn fňukajícího obejmout a říct mu, že to bude dobrý. Ale to se dá udělat dvacetkrát. Po 21. už si člověk řekne, že sakra „zvedni zadek a něco s tím dělej“.
A pokud někdo vytrvale píše o svých problémech a chce jen politovat, tak nemůže psát do veřejné diskuze. Vždycky se najde někdo pragmatickej kdo mu ukáže pravdu.
@Arturie píše: Více
Nenáviděla jsem tě za to!!!
![]()
Až zpětně mi na základě dalších indicií doteklo, že přesně tak to je, a za povětšinou virtuální kámošku tě považuju dodnes.
Když mi fikli roky bolavou ruku (ruce), bolelo to pár týdnů jak prase.
A víš co? Teď to nebolí vůbec.
Kdyby mi chirurg místo té operace ordinoval belgické pralinky, bylo by to o hodně příjemnější, ale ty ruce by mě bolely doteďka.