Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zmrzlik
6.8.26 13:11
@jege píše: Více

No jo. :lol: :* Slibuješ, že na mě nepoužiješ své heslo? :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
6.8.26 13:12
@aiwwa píše: Více
:hug: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1004
6.8.26 13:13

No ja bych ji rozumela, protoze ja bych se taky chobotnice nedotkla :) Muj miluje ty morske prisery, trci tomu oci a tykadla a klepeta a ja v te chvili utikam z kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118220
6.8.26 13:15
@MyMelody píše: Více

Chápu. :hug: rozvádět to nebudu, nebo zas vylakame krakena. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 13:15
:mrgreen: :hug: Ani v rukavicích? Řeci s nimi mlátí o zem, aby byly měkčí na přípravu. :D
  • Citovat
  • Upravit
878
6.8.26 13:16
@Adull píše: Více

Promiň, nebudu tady uvádět podrobnosti, co vím a co nevím. Řeč byla o tom, že je nepovažuju za odpad, přestože ženy o ně zájem nemají. To mi tady bylo podsunuto a proti tomu jsem se ohradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
6.8.26 13:20

Mně se něco podobného stává v nemocnici, vylezu ven, jdu třeba do bufetu a fakt dost často někde zahlédnu člověka, který se v tom areálu jednoduše ztratil. Jsme lidi, tak se za ním vydám, zeptám se, zda něco hledá, odvedu ho k příslušnému pracovišti, nebo nasměruji k vrátnici a jdu si zase po svém. Člověk může droboučké dobro vykonat i v situaci, kdy mu není dvakrát do skoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.8.26 13:26
@zmrzlik píše: Více

NE! Ani v rukavicich. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.8.26 13:26
@Velryba černá píše: Více
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
6.8.26 13:28
@Arturie píše: Více

S Kadrnohou si dělám srandu, kdo chvíli stál, už stojí opodál.
Už jsem tě hlásila Myšákovi. Že bude reprezentovat, zatáhne břicho, plukovník si vezme parádní uniformu, ukážou Ven papoušky a my už se pak zabavíme. 8)
Povídal, že teda když tak vyrazí s plukovníkem na pánskou jízdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
6.8.26 13:28

Chápu :hug: :D Já to tak mám s hady..Hnus jeden fialovej. :cert:

• Citovat
  • Upravit
1004
6.8.26 13:29

Mne treba nevadi ani pomala prodavacka, ja kdybych tam mela sedet cely den za kasou, by me z te prace po mesici snad hospitalizovali, ja vidim, ze maji tezkou praci a klidne at si tempo zpomali, nevadi mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
6.8.26 13:33
@zmrzlik píše: Více
:D Videlas homarda a ty „sople“ z musli? Tak tohle on konzumuje!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6312
6.8.26 13:36
@sirikit píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
6.8.26 13:38
@Adull píše: Více

Hele, my máme zcela neudatelného kamaráda, kterého vidím…, no dobře, 5× do roka, a do ohně dám v klidu obě ruce a služební tablet na to, že ženskou nemá žádnou a sex roky taky ne. Je náš vrstevník, žije s maminkou a jakkoli má několik vysokých škol a PhD, je, eufemisticky řečeno, velmi specifický.
Já to nechápu, ale přesto prý o něj na školních srazech nějaká spolužačka projevovala zájem, ale selhalo to na něm. Je sám, protože chce být sám, vyhovuje mu to a ze singl života nemá naprosto žádné trauma.
Jsem držka, a jednou jsem se ho na to ptala, takže mám info přímo od zdroje. Žije si prací, kamarády, synovečkem, má vlastní malý vinohrad, dělá výborné víno a spokojenost. Fakt nevím, proč by každý rozhodně musel mít alespoň placený sex nebo tajnou milenku, tenhle kámoš by nám úplně v klidu povyprávěl o obojím.

Klidně bych o něj rozšířila svoji zdejší nabídku použitých pánů, ale i kdyby měl někdo zájem, pan doktor prostě děkuje, nechce, není párový typ.

Příspěvek upraven 06.08.26 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová